Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Matt'den önceki iki doktora göz atmıştım ama pek ısınamamıştım. Ama bir bölüm bile izlemediğimden yorum yapamam.

Matt'i ise çok beğenmiştim. Hatta bu adamdan Sherlock da olur diye düşünmüştüm ki sanırım dizi teklifi ilk ona gitmiş.

Peter ise hemen Matt'den sonra ilk bölümünü izlemeye çalışmıştım ve çok kötü gelmişti. O bölümlerdeki kadroyu da pek sevmemiştim. Ama şimdi bir iki bölüm izleyince oturdu Peter Amca. Bölümler iyi aktı.

Malum bölümdeki gibi absürt fikirlerden hikaye çıkarmaları ilgimi çekiyor ama işleniş ve final kötüydü.

P.K. sezonları bitince muhtemelen güncele gelip sonra Tennant sezonlarını izlerim. Daha sonra 1 sezon vs.

Hanım abla doktoru direkt atlayabilirim duruma göre ama siyahi elemanı izlerim, vasat da olsa kotarabilirmiş gibi geliyor.
Ya biraz da yazanlarla da alakalı durumlar var. Mesela 9, 10 ve 11. Doktorların olduğu bölümler genel olarak şahane. 12. Doktor ile bazı istisna bölümler hariç seri kan kaybetmeye başlıyor. (İstisnalardan biri dizinin en iyi bölümü sanırım şu an IMDB'de) Ardından 13'ü yazan adamın bölümleri var ki forumdan herhangi biri bile daha iyi yazardı eminim. Serinin içine etti o yazar. Şu an ilk sezonları yazan RTD dönmüş olsa da eski tadı yok, yine de izletiyor. Tennant sezonlarını izlemeden ilk sezonu da izle derim çünkü birbirine bağlı bir konu işleniyor birkaç sezon, kaçırma o bağlantıları. Aynı tadı alamazsın sonra. Ne günlerdi ya. Ey gidi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık