Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ben ne dedim Ben demedim mi ?
Bölüm yorumu:
Süper bölümdü çok hoşuma gitti kırmızı başlıklı kız göndermesi Deni ve Klara felan 1-2 nokta Korkuttu ama süperdi :good:
Trailer özel :D
Sonunda Moffat S*çtı.
Sibermanlar var. Önceki Trailer Davros Dalekler var. Missy var. Clara var ama yok. Ölen insanlar ve Vadedilen topraklar ?
Bakalım gene nasıl sıvayacak bigbang gibi olmasa bari [ sıvama açısından ]

Yok canım bence sezonun en sağlam bölümü. Hatta belkide son 3 sezonu en en en müthiş bölümüydü. Bence güzel bagladı. Son olarak doktorun lan ben bunla öpüstüm bakışı müthiş.

wholock

İzledim bölümü çok güzeldi ama
Missy'nin The Master çıkması biraz garip oldu. Kadın reenkarnasyon beklemiyordum pek. Clara'ya olan nefretim tavan yaptı bu bölümde resmen gitse de kurtulsak. Ama The Promised Land konsepti iyi olmuş Steve Jobs şakası da iyiydi bayağı belki de Cyberman olarak çıkar karşımıza :D

Yeni bitirdim. Farklı ve Moffat tarzı güzel bir bölümdü.

Daha önceden de düşündüğüm gibi seriye Master bir şekilde dahil edildi. Zaten beklenilen bir şeydi. Ancak, kadın rolünde olmasını biraz garipsedim işin doğrusu. Önce ki Master'da kendine has bir karizma vardı. Şimdikine pek alışamadım.

Ayrıca bu Doctor niye Master'i her görüşünde Azrail'i görmüş gibi tepki veriyor anlamıyorum. Daha önce defalarca karşılaşıp onu mağlup etmiş birisisin sonuçta, az kendine güven.

Kezban Clara gene iş başında. Ama Doctor gibi birisini uyutabileceğini düşünecek kadar salak olması, benim için yeterli. :hhh:

Bir daha ki bölüm 60 dk lık uzun versiyon ile çıkacak.

wholock

Yeni bitirdim. Farklı ve Moffat tarzı güzel bir bölümdü.

Daha önceden de düşündüğüm gibi seriye Master bir şekilde dahil edildi. Zaten beklenilen bir şeydi. Ancak, kadın rolünde olmasını biraz garipsedim işin doğrusu. Önce ki Master'da kendine has bir karizma vardı. Şimdikine pek alışamadım.

Ayrıca bu Doctor niye Master'i her görüşünde Azrail'i görmüş gibi tepki veriyor anlamıyorum. Daha önce defalarca karşılaşıp onu mağlup etmiş birisisin sonuçta, az kendine güven.

Kezban Clara gene iş başında. Ama Doctor gibi birisini uyutabileceğini düşünecek kadar salak olması, benim için yeterli. :hhh:

Bir daha ki bölüm 60 dk lık uzun versiyon ile çıkacak.
Clara'nın mal hareketi dışında güzel bölümdü bence de. Haftaya bölüm süresi uzunmuş güzel bir bölüm olur umarım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık