Demem, demem.Metin inşallah sen haklı çıkarsın. 3-5 bölüm sonra bune lan y**rak gibi doktor olmuş deme de.
Evet o kişi Peter Capaldi. Zaten bilinen bir şeydi. :/Dizide bir bölümde, Antik Roma'ya gitmişlerdi Donna ile. Zengin bir aile Tardis'i süs eşyası olarak almıştı. O evin sahibi olan adam bu değil mi? Bu resimdeki sahne oradan değil mi?
![]()
Yani Peter Capaldi? :S
Ben yeni öğreniyorum. Bu resmi yeni gördüm daha doğrusu. Bu olay saçma değil mi?Evet o kişi Peter Capaldi. Zaten bilinen bir şeydi. :/
Kimine göre evet, kimine göre hayır. Bana göre de saçmalık ama Steven Moffat`tan da başka bir şey beklenmezdi.Ben yeni öğreniyorum. :S Bu olay saçma değil mi?
Amy`de Peter Capaldi`yle aynı bölümde figüranlık yapmıştı. Yakında o bölümden 2-3 kişi daha seriye ana karakter olarak dahil olursa şaşırmayın. Steven Moffat`tan her şey beklenir.doctor who da figuranların daha sonra ana karakter olarak ta oynaması ilk değilamy de öyleydi şu an hatırlamıyorum ama başka kişilerde vardı
hoş saçma olmsa da normal değil yada gereksiz olarak ta tanımlanabilir ama daha öncede olmuş bir şey
![]()
Seride alışılmış bişi oldu bu. Şaşırmamak lazım.Amy`de Peter Capaldi`yle aynı bölümde figüranlık yapmıştı. Yakında o bölümden 2-3 kişi daha seriye ana karakter olarak dahil olursa şaşırmayın. Steven Moffat`tan her şey beklenir.![]()