Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Peter capaldiyi cidden çok seviyorum ve cidden başarılı olacağına favorim olavağına inanıyorum. Çünkü kendisi müthiş!
Şimdi baştan diyeyim regeneration sonrası amnezi-ağrı-ateş yahut koma(3-4 rejenerasyonu) olabilir. ayrıca şimdi niye böbrek dedi diyorsanız beyin hüzreleri değişiyor saçmalaması ondan.
sonracıma jenerasyon olayına gelelim. zaman lordları jenerasyon enerjisini içlerinde tutarlar ve lembos denen hormonu salgılayarak aktive ederler bu hormon ağır yaradan sonra salgılandığı gibi istek üzerinede salgılanır. sonra gelsin jenerasyon.
ayrıca çıkış şekli ölüme göre değişir. mesela 1. doktor ve matt gibi yaşlılıktan ölürsen öyle hafif parıltı,aşırı yaralar sonucu david,hastalık sonucu parıltısız vs.

Dizide bir bölümde, Antik Roma'ya gitmişlerdi Donna ile. Zengin bir aile Tardis'i süs eşyası olarak almıştı. O evin sahibi olan adam bu değil mi? Bu resimdeki sahne oradan değil mi?

Yani Peter Capaldi? :S

Iron Man

Dizide bir bölümde, Antik Roma'ya gitmişlerdi Donna ile. Zengin bir aile Tardis'i süs eşyası olarak almıştı. O evin sahibi olan adam bu değil mi? Bu resimdeki sahne oradan değil mi?

Yani Peter Capaldi? :S
Evet o kişi Peter Capaldi. Zaten bilinen bir şeydi. :/

doctor who da figuranların daha sonra ana karakter olarak ta oynaması ilk değil;) amy de öyleydi şu an hatırlamıyorum ama başka kişilerde vardı:eek: hoş saçma olmsa da normal değil yada gereksiz olarak ta tanımlanabilir ama daha öncede olmuş bir şey:gamyon:

Iron Man

doctor who da figuranların daha sonra ana karakter olarak ta oynaması ilk değil;) amy de öyleydi şu an hatırlamıyorum ama başka kişilerde vardı:eek: hoş saçma olmsa da normal değil yada gereksiz olarak ta tanımlanabilir ama daha öncede olmuş bir şey:gamyon:
Amy`de Peter Capaldi`yle aynı bölümde figüranlık yapmıştı. Yakında o bölümden 2-3 kişi daha seriye ana karakter olarak dahil olursa şaşırmayın. Steven Moffat`tan her şey beklenir. :hoo:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık