Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Gül gül öldüm ya Twighlight zone Efsanedir.
Bugün gördüğün simsons'dan tutda bütün seriler o serinin bölümlerinden oluşuyor desem yalan olmaz. :good:

İşin ilginç yanı ben bu dizinin 1983 yapımını hatırlıyorum TGRT [ sanırım böyleydi :D ] izliyordum. [ X-Files ile birlikte ]
ama Klasik serinin siyah beyaz olmasına rağmen yeni versiyonundan 1.000 kat daha iyi olması şaşırtıcı o yüzden bir Twighlight zone beklemeyin demiştim :good:
Merak eden varsa Dizi-mag'da ilk sezon Türkçe altyazılı var.

Hatırlatır belki !

Not: Ben ilk seriden bahsediyorum 2005'den sonraki bölümleri bütün seriyi 3 kez izledim :hhh:
[ Hep bana oluyordu diğer taraftan bu hissi yaşamak güzelmiş :fool: ]
İlk bölümüne baktım şimdi merak ettirdiniz :D Beelzebub adı geçti lan :D Demek mangaka burdan almış bunu :D

prequel iyiydi o girdap doktorun genetik koduna ayarlanmış bir kaçırma girdabı 5 doktoru kaçırıp ölümsüzlüğü bulmaya çalışan borusan adlı zaman lordu tarafından üretilmişti sanırsam.

prequel iyiydi o girdap doktorun genetik koduna ayarlanmış bir kaçırma girdabı 5 doktoru kaçırıp ölümsüzlüğü bulmaya çalışan borusan adlı zaman lordu tarafından üretilmişti sanırsam.
Ben 5 Doctor bölümünü izleyememiştim klasik seride ona bezer bir konu var diyorsun yani :alkis:
5 Doctor bölümünden eğer bilmeyen varsa :ehe:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık