Ne saçma, böyle memes vardı. Ondan esinlenmişler herhalde, çöp yığını dizilerden işte
Ne saçma, böyle memes vardı. Ondan esinlenmişler herhalde, çöp yığını dizilerden işte
Bu daha acayipmiş, milletin zekasıyla alay ediyorlar.Ne saçma, böyle memes vardı. Ondan esinlenmişler herhalde, çöp yığını dizilerden işte
Ben de severek takip ediyorum.The Pitt baya iyi diziymiş.
Rezalet, ölürken göbek atıyorlar.Bu daha acayipmiş, milletin zekasıyla alay ediyorlar.
1 kurşunla 5 kişi, kurşun yemeden vurulanlar falan.
95-96 yıllarında babamın fantezileri yüzünden Bişkek'te yaşadık, orada sürekli başa sarıp Çalıkuşu dizini oynatıyorlardı. Rus akrabalar da var, Aşk-ı Memnu (sonradan çekilen), Muhteşem Yüzyıl'ı falan birden fazla kez izlemişler. Genelde en çok sevilenler diye aratıp buluyorlar.Türk dizileri nasıl globalde başarı yakaladı aklım almıyor.![]()
95-96 yıllarında babamın fantezileri yüzünden Bişkek'te yaşadık, orada sürekli başa sarıp Çalıkuşu dizini oynatıyorlardı. Rus akrabalar da var, Aşk-ı Memnu (sonradan çekilen), Muhteşem Yüzyıl'ı falan birden fazla kez izlemişler. Genelde en çok sevilenler diye aratıp buluyorlar.
Türkler dizi beceremiyor. Alayı iğrenç, Türklerin becerebildiği tek dizi türü komedi. Bence dünyada komedi dizisi konusunda bir numarayızdır.
Tıpkı K-drama gibi "dizi" de bir sektör olmuş. Elbette oranın genç kuşağına aşırı hitap etmiyor bir iki dizi hariç ama ağır dram dizilerinin belli bölgelerde alıcısı var. Ha bu arada Türk dizileri tamamen çöp diyenlerden de değilim, benim de çok sevdiğim Türk dizileri var. Güncelde TV'de izlenecek hiçbir şey yok ama. Dijitalde sağlam işler oluyor tabii onlara yöneliyorum.