Unknown
Ya bana şu mangalar, animelerde olur ya, yarı insan yarı canavar olan kahraman canavarları katleder. Ben de Dean'den bu tarz bir hareket bekliyorum, nedense bölüm sonunda Dean'i şeytan olarak gördüğümüz de aklıma direkt bu senaryo geldi. Belki doğru belki yanlış bilemem ama işler o tarafa doğru gidiyor izlenimi uyandırmıştı bende.
Crowley'nin aklında da yeni Dean'i kontrol etmek fikri olmalı yoksa düşmanı bu tarz bir güç elde eden birisi korkudan saklanacak delik araması gerekir. Yeni sezonda Dean'i hafıza kaybı yaşamış bir şekilde görebiliriz yoksa Crowley'nin yatacak yeri yok.
Benimde ilk olarak o senaryo geldi.Trailerlardan o fikirden vazgeçip daha demin söylediğimi düşünmeye başladım.Ama oda tutmadı :/ Zaten arabadan ayrılmadan önce seninle görüşücez bakışı attı Crowley e
Şu büyük ihtimal Crowley vs Dean olucak..Ben Dean in atarında Crowleyden kızıl göz atağı bekliyordum ama olmadı.. 

