Person of İnterestPoI
Samaritan tarafı hayvan gibi güçlü abi,Kadrolar denk değil. Fusco deşifre oldu,Muhtemelen Reese'in polis kimliği de deşifre edilir. Root yaralı, Finch bir makine yapmış başka ne yapsa elinde kalıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
SoA'yı izle. Tam mafya değil ama motorsiklet çeteleri falan var.Merhaba
Bana The Sopranos , Broadwalk Empire, Breking Bad tarzı mafya dizisi önerisi olan varmı?
Acil Mafya dizisi aranıyor![]()
The Wire.Merhaba
Bana The Sopranos , Broadwalk Empire, Breking Bad tarzı mafya dizisi önerisi olan varmı?
Acil Mafya dizisi aranıyor![]()
Teşekkürler. İzledim onu şöyle Meksika uyuşturucu kartelli falan önerin varsa süper olur.SoA'yı izle. Tam mafya değil ama motorsiklet çeteleri falan var.
Onuda izledim puanı çok yüksek diye. Sırf puanı yüksek diye izleyip çok beğendiğim dizidir kendileri.The Wire.
10 dk barfiks çekiyorlar, 10 dk partner değişerek sevişiyorlar, 10 dk flashback, 10 dk'da damdan dama atlıyor bölüm bitiyor işte.Arrow
1. Sezonun 16. bölümüyle birlikte Rosalinda'ya bağladı. Kimin eli kimin cebinde belli değil, ölmüş kız aslında ölmemiş, herkes birbirine yalan söylemişmiş, giden gelmiş, gelen gitmiş, Tommy ortalık malına dönmüş vs. işte.
Senin The Shield izlemen lazım.Teşekkürler. İzledim onu şöyle Meksika uyuşturucu kartelli falan önerin varsa süper olur.