Daha önce genel tartışma konusunda mı ne yazmıştım ama tekrarlayayım bari.Şimdi taraflar kim?BB korsanları ve Devrimciler

Devrimcilerin önemine bakalım ilk önce.Başlarında Dragon var.2 numaraları ise Sabo.Hep konuşuyoruz büyük bi savaş olacak marineford vol.2 falan diye.E bu savaş kimler arasında olacak.Devrimciler ve WG arasında.Sen Oda olsan bu kadar sakladığın bi oluşumu yonko dahi olsa bi korsan tayfasına harcatırmısın?Valla ben harcatmam

Serinin finalinin ana kahramanı bunlar.Luffy ve tayfası hariç tabi.Ve alakası yok ama serideki en masum oluşum devrimciler bence.
Gelelim diğer tarafa

Karasakal korsanları.Karasakal'ın kendi hikayesi olabilir (Hani sadece Luffy için rakip değil demek istiyorum) Ama bu karakterin tasarlanmasındaki en büyük neden Luffy'ye rakip olması

.Resmen meyvesinin özelliğine kadar E. Oda BB'yi bu amaçla kurmuş.Yami yami'nin meyve iptali yetmemiş bir de Luffy lastiklikten çıktığında kafası kırılsın diye depremi vermiş

.Şunu söyleyeyim yonko olduktan sonra siz bu adamın Luffy ile karşılaşana kadar kılına zarar geldiğini göremezsiniz.Çünkü bosslar böyle.Luffy ile karşılaşana kadar önlerine geleni dövüyorlar hatta yetmiyor ilk önce Luffy'yi dövüyor sonra Luffy onları dövüyor.Teach de böyle olacak muhtemelen.Karşısına kim çıkarsa gömecek.Belki arada Shanks'ı da götürecek.Demem o ki Teach ve dolayısıyla tayfası çok önemli.Luffy için çok önemli.
Kısacası iki tarafta daha seride misyonlarını tamamlamadı.Bunlar biz heyecanlanalım diye Oda'nın ortaya attığı bi takım uydurma laflardır.

Ha bana sorarsanız Teach mi daha önemli yoksa Dragon mu bu ser için diye.Ben Teach derim.Çünkü Dragon giderse devrim bi şekilde devam edebilir ama Bb ölürse BB korsanları biter.Luffy kimi dövecek sonra?

Ama şu da var.Devrimciler mi BB tayfasımı diye sorarsanız bu sefer Devrimciler derim.İşte tam bu yüzden iki tarafın kılına daha zarar gelmemeli.Ve bunun içinde iki taraf hiç karşılaşmamalıdır