Devrim ordusuna gelen laflar tansiyonumu yükseltti galiba daha düzgün okuyamıyorumTutmaz yutar kanka

Devrim ordusuna gelen laflar tansiyonumu yükseltti galiba daha düzgün okuyamıyorumTutmaz yutar kanka
Bir yanda Akainu, Kizaru, Fuji ve Ryo. Diğer yanda Dragon, Sabo, İva ve Morley ahahah. Bu devrimciler harbi çöp yav.İlgili manga sayfası bu.. Animedeki kadar belli olmuyor silüet kenara iliştirilmiş silüetten birebir aynı şeyler beklemiyorsunuz heralde ağız, burun şapka, morley işte bu...
![]()
Ölü diyelim, meyve yedirilmiş bir PXten hiç bir farkı yok.Kuma köle miydi şuan ?
Aman diyelim, uzak dursunEğer oluşum bu insanlardan ibaret olup seviye olarak 3. Komutan altıysalar bu devrim tutmaz. Beklentim ya Issho'nun ya da Kılıç grubunun devrimcilerle bağının olması.
Seri sonuna doğru bu mesajları alıntılayıp kahkahalar atacaz simdi bunlar iyi gunleriDevrim ordusuna gelen laflar tansiyonumu yükseltti galiba daha düzgün okuyamıyorum![]()
O ne demek biliyor musun 4 Amirale Sabo ve Dragon yeter demek. Morley ve İvankov patlamış mısırla izleyip hormon gücüyle güç basar bir tek.Bir yanda Akainu, Kizaru, Fuji ve Ryo. Diğer yanda Dragon, Sabo, İva ve Morley ahahah. Bu devrimciler harbi çöp yav.
Al abicim önce şunu bi' ye:Sabo meyvesiz de yc1 liginin hakkını veren bir eleman bence zaten Dressrosa Sabo meyvesini çok az kullanıyor uçmak için kullanıyor genel olarak veya hiken atmak için başka bir şey yapmadığı halde baya güçlü
Yavaş yutsun öyle kolay lokma değil King. Denklerdir aşağı yukarı diye düşünüyorum.Sabo @King 'i yutar diğerleri birkaç hikene yamulur zaten lol.
Kanadı, kılıcı kopmuş hali mi eskiden mi bahsediyorsun ? PuhahhahahahYavaş yutsun öyle kolay lokma değil King. Denklerdir aşağı yukarı diye düşünüyorum.
Bu dediğine sen bile inanmıyorsundur. 4 Amirali bırak, 2 Amiral bunların içinden geçer. Dua et de Morley çıkmasın o arkadaş. Yoksa devrimcileri atacak konteyner da bulamayız.O ne demek biliyor musun 4 Amirale Sabo ve Dragon yeter demek. Morley ve İvankov patlamış mısırla izleyip hormon gücüyle güç basar bir tek.