Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Denizin Şövalyesi Jinbe

solid eline emegine saglık, yazın cok güzel olmus.neden sadece yazın dedim,resimlerin bende gözükmüyor,allahtan fotografik hafızam var hepsini canlandırdım haha :ehe:

sonra jinbei balıkadamların kralıdır.yani balıkadamlar için bir efsane varsa oda jinbeidir.tiger falan degil yani,en güclüleride odur.üstelik ırkların barısında, korsanlar kralının tayfasında wg düserken,yüzde 80 ihtimalle jinbeide olucak.gücüde en kötü 500 milyon eder.su anki popülerlige göre chinjao ve luffye yakındır gücü.teach bile jinbeinin yumruklarının gücüne vurgu yapmıstır.

en son 37845. hapını yutan hody,balıkadam karatede ancak jinbeiye eşit olmustur.

sanırım linlinle olan vs esnasında, franky gibi tayfa için dövüsüp tayfaya katılıcak jinbei.çünkü su anda günes korsanlarıyla birlikte yonko linline hizmet ediyorlar.

bakalım jinbeiye büyük saygım var,zaten tüm tayfanın aynı anda kabullenip,tayfaya katılmasını istedigi gercek bir adam,aceede sözü var luffynin yeni bodyguardı olucak gibi duruyor :flaugh:

solid eline emegine saglık, yazın cok güzel olmus.neden sadece yazın dedim,resimlerin bende gözükmüyor,allahtan fotografik hafızam var hepsini canlandırdım haha :ehe:

sonra jinbei balıkadamların kralıdır.yani balıkadamlar için bir efsane varsa oda jinbeidir.tiger falan degil yani,en güclüleride odur.üstelik ırkların barısında, korsanlar kralının tayfasında wg düserken,yüzde 80 ihtimalle jinbeide olucak.gücüde en kötü 500 milyon eder.su anki popülerlige göre chinjao ve luffye yakındır gücü.teach bile jinbeinin yumruklarının gücüne vurgu yapmıstır.

en son 37845. hapını yutan hody,balıkadam karatede ancak jinbeiye eşit olmustur.

sanırım linlinle olan vs esnasında, franky gibi tayfa için dövüsüp tayfaya katılıcak jinbei.çünkü su anda günes korsanlarıyla birlikte yonko linline hizmet ediyorlar.

bakalım jinbeiye büyük saygım var,zaten tüm tayfanın aynı anda kabullenip,tayfaya katılmasını istedigi gercek bir adam,aceede sözü var luffynin yeni bodyguardı olucak gibi duruyor :flaugh:
Yorumun için teşekkürler :). Resimleri imgur.com'a yüklemiştim. İnternete çok sık resim yüklemem, ama bu siteyi en güvenilirlerinden biri olarak biliyordum. Resimlerde sorun yaşayan başka arkadaşlar varsa belirtirlerse sevinirim.
Jinbe'yi daha çok severim, ama bir balıkadam olsam en büyük saygı duyacağım kişi hiç şüphesiz Fisher Tiger olurdu :D. Bir de Oda ısrarla hiç kimsenin ağzından "Jinbe en güçlü balıkadam" lafını çıkartmıyor, bu sebeple ileride daha güçlü bir balıkadamla karşılaşacağımızı düşünüyorum. Karasakal Korsanları ile Kızıl Saç Korsanları'nın çekirdek ekiplerinde bir balıkadam olmadığını biliyoruz. Linlin'in ya da Kaido'nun en güçlü adamlarından biri (hatta belki de Kaido'nun ta kendisi) bir balıkadam olabilir, ortaya çıkacağı sayıyı merakla beklediğimiz Ryokugyuu'dan da şüphelenmiyor değilim (lakabındaki kaplan kelimesi Fisher Tiger'dan geliyor olabilir diye =). Ama bu en güçlü balıkadam her kimse kendi ırkını fazlaca boşlayıp kaderine bıraktığı kesin.
Jinbe tayfaya katılamadan ölecekmiş gibi geliyor bana, umarım düşüncemde yanılırım.

eline sağlık.Yani ırkçılık konusunda iki tarafında hatalı olduğu daha iyi nasıl anlatılabilirdi.Anlamak isteyenin çok iyi dersler çıkarabileceği bölümlerdi fisher tigerli bölümler.

jinbei candır :) Tayfaya katılmasını dört gözle bekliyorum.(inş. sorun olmazda sağ salim katılır.)
Konu için teşekürler.
teşekkürler, emeğine sağlık. güzel ve hatırlatıcı bir yazıydı.
Ellerine saglık :) Gayet keyif vericiydi bir solukta okudum.
Eline sağlık öncelikle.Yazın bir paragraf bir resim şeklinde olmuş.Güzel düşünmüşsün.Resimleri sayfa sayfa değilde kareler şeklinde koyman iyi olmuş.
Jinbe hakkındaki görüşlerime gelince,
2 yıl sonraki Luffy dahi Jinbe ile zıtlaştığında ona denk güçte çizildi.Daha öncesinde 2 shichibukai ve 1 shichibukai seviyesinde adam almış Luffy, 2 yıllık bir arada Rayleigh'ten 3 hakiyi öğrenmesine rağmen Jinbe'ye üstünlük kuramıyor.Dövüş büyümedi ancak Oda Luffy'i Jinbe'ye denk çizdi.
Jinbe bunun yanı sıra Moria'ya tek attı.Magmayı avuçladı.Sakazuki'den aldığı yaralara rağmen kendini çabuk toparladı.550 milyonluk Ace ile busoshokusu olmamasına rağmen 5 gün denk dövüşmüş ve dövüşleri berabere bitmiş.
Jinbe 400 milyondan fazlasını hakeden birisi.Bunda hepimiz hemfikirizdir sanırım.
Karakterine gelince,
Serideki en onurlu karakterlerden birisi diyebiliriz.Dostu Ace Luffy'i korumasını istediğinde saygı duymadığı birisini korumayacağını belirtmişti ancak Luffy'de ki o azmi görünce Luffy'i en çok koruyan kişi Jinbe oldu.Savaşta Sengoku'ya shichibukai rütbesini alında bir tarafınıza...' dedi.(Benim okuduğum çeviride böyleydi).Balıkadamların o kadar ezilmesine rağmen insanlara kin ve nefret beslemiyordu.Balıkadamlar insanlara kan vermeselerde o Luffy'e kan verdi.Balıkadamların sürekli ezilmesine rağmen Jinbe Nami'ye karşı üzgün gözüküyordu.Neyse kısa keselim.
Jinbe'nin serideki konumuna bakarsak mutlaka bizim tayfayla yolu kesişecektir.Luffy'nin korsanlar kralı olabilmesi için müttefiklere ihtiyacı var.Tabi bu müttefiklerden biriside Jinbe olacaktır.
eline sağlık.Yani ırkçılık konusunda iki tarafında hatalı olduğu daha iyi nasıl anlatılabilirdi.Anlamak isteyenin çok iyi dersler çıkarabileceği bölümlerdi fisher tigerli bölümler.
Çok güzel bir yazı olmuş. Sıkılmadan okudum, eline sağlık.
Yorumlarınız için teşekkürler, beğendiğinize sevindim.

Hocam yazı çok güzel. Başka karakterlerin analizlerini yaparsan zevkle okurum ben.

Jinbe hakkında ise kendisi çok kral adamdır yada balıktır :D Şu seride sevdiğim tek Balıkadam kendisidir. Marineford savaşında ki performansı olsun. Karakteri olsun cidden iyidir. Baya da güçlü bence shibukailer arasında 3.sıradadır eski düzende.

Hocam yazı çok güzel. Başka karakterlerin analizlerini yaparsan zevkle okurum ben.
Jinbe hakkında ise kendisi çok kral adamdır yada balıktır :D Şu seride sevdiğim tek Balıkadam kendisidir. Marineford savaşında ki performansı olsun. Karakteri olsun cidden iyidir. Baya da güçlü bence shibukailer arasında 3.sıradadır eski düzende.
alttaki türkçe eklemelerden sonra bence 10 numara olmuş :D
Güzel bir inceleme olmuş, zevkle okudum. Devamı gelirse de güzel olur. ^^
Yorumlarınız için teşekkürler :). İleride başka analizler yapmayı planlıyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık