''Son olarak anlatmaya çabaladığın şeyleri tepeden inme anlatacağına coby'nin karakter gelişiminde neden yer ettiğini ve bunların hancock karşısında nasıl işe yarayacağından bahset. Vergo vs Smoker tartışmıyoruz.''Tek tek basit cümleler kuracağım çünkü iki bağlaçtan sonra konu gidiyor sende
Begenin hakisi var demedim rokushikiyi neden öğrensin üstüne dursun dedim. Nami vs'leri örneğine takılmak senin hatandı sadece birini saçma diye kıvırıp atarken diğerine açıklama bekleyemezsin dedim. BM meselesini ciddiye almadığımı söylemiştim. Onu herhangi bir şeye yorabilirsin, mikrodalga anlatı yani.
Kafadan teknikler uyduruyorsun sonra bunları coby' hediye ediyorsun.
Plot armorlu tayfa üyeleri ne la? Plot armorsuz karakter gelişimi kim gösteriyor bu kadar hızlı hepsi iyi kötü metin dahilinde bir yerlere geliyor.Şekil A Alvida'nın paspasçısı coby. Sadece biri için açıklamaya tenezzül etmezken diğerini kestirip atmak olmaz diyorum.
Ayrıca birinin yazdıklarına karşı çıkınca yalanlayarak "uydurma,dar açılı,sığ" savunman da seninle yapılan tartışmayı değersiz kılıyor haberin olsun. Fasa fiso diyecek kadar saçma olduğunu düşünüyorsan anlatacak kadar bilgiye sahip olman gerekir bunu da cobynin süper güçleri gibi saklıyorsun herhalde. Vergo örneği ise saçma çünkü karşılaştığı ve dayak yediği adamlar belli. Bir noktadan sonra full beden koka gibi 'zamanında" fena gözükmeyen şeyler artık ps deniliyor. Kaido full beden koka basamaz mıydı? Neden basmıyor? gibi senin sorabileceğin gibi saçma soruları al rokushikiye yor ve düşün tartışmanın başından beri ilk kez lütfen.
Son olarak anlatmaya çabaladığın şeyleri tepeden inme anlatacağına coby'nin karakter gelişiminde neden yer ettiğini ve bunların hancock karşısında nasıl işe yarayacağından bahset. Vergo vs Smoker tartışmıyoruz.
Tamam cevabın buysa mesele benim için hasıl olmuştur bile
Bu arada sonra cevap verirsin vermezsin senin kararın saygı duyarım ama yine böyle bir şey yazarsan büyük ihtimalle üzgün atar bırakırım çünkü karşındaki anlatılara saygı duymaktan öte bakmıyorsun bile.
Hancock'un '' İleri seviye Haki kullanan 2 yılan kardeşi Kenboshoku bilmelerine rağmen, Hyo'nun yaptığı hareketi bilecek kadar usta olmalarına rağmen 2 yıl önceki Luffy'nin '' Soru '' hızına ayak uyduramadılar ve Darbeler bunların bariyerlerini gayet aşıyordu. Luffy gear2 ile bile aşıyordu yani Hancock'un sağ ve sol kollarını 2'sini birden''. Hancock'ta şuanki Coby'e gayet ayak UYDURAMAYABİLİR Soru-Geppou hız seviyesiyle, TAŞLAŞTIRMA meyvesi bir şekilde işlemezse. Hancock'ta inanılmaz bir hız filanda görmedik yani. Mf'de Tuğamiral-Kaptan dövmekten öteye gitmemişti o gösterdiği hız 2 yıl önceki Luffy'nin hızı falan değil aynı dönemdeyken ikisinin kıyası yapılırsa. Yani gösterdikleri yeterli bir veri bile değil. Coby yener demiyorum kesin olarak zaten o mesajı atma sebebim '' SUYUN İÇİNDE BİLE HIZLI BİR FÜZEYİ DURDURACAK KADAR GEPPOU GELİŞTİREN ADAM BU COBY '' . Çizilişinden belli boş teknik işi değil yani sandığın gibi.
Vergo üst seviye koramiral ve çok abartılsada epey güçlü birisiydi. Geppou ve Soru yapıyordu ve gayet iyi bir dövüşçüydü aslında niye yerin dibine sokuyorsunki adamı?
Oda'nın mantığı sizin gibi işlemiyor. Rankyaku'nun Zoro'nun attığı Uçan kılıç Slash'ından bir farkı yok. Dünyanın en iyi kılıç ustası olacak adam o kesme tekniklerine benzer Slashlar ile olacak bunu anlamıyorsunuz daha.
Yani Coby 1080 pound boyutunda hatta daha yukarısında bir Rankyaku atsa mangada gayet üst seviye birşey olur. Anlamıyorsun anlatmak istediğimi, Rankyaku çöp diyip geçiyorsun. Bege kale modu dahil devasa bir rankyaku yese yamulur gider zaten bunu uzun uzun tartışmaya gerek yok.
Tekkai ler arasındaki farkı açıkladım. Blueno finalde Jet bazukaya '' En baba tekkaim '' diyip diz çökerken, Lucci gear3'e dayanıyordu. Bu da gösteriyorki Tekkailer arasında Büyük Farklar olabileceğini gösteriyor. 2 yıl önce pota biraz düşük kaldığı için dandikmiş gibi bir algı var ama Oda'nın gözünde öyle değil işte anlatmak istediğim bu.
Pekoms bir haki kullanıcısı ve yonkou adamı mesela, kaplumbağa zırhına bürünmeden kurşunları bile önleyemiyor adam TOPU geçtim. Caribou için kaplumbağa kabuğunu açıyor adam sırf kurşun için. Tekkai'nin işlevselliği gayet ortada yani, Sanji'ye powerup olarak verilen Suitten farksız gelişkin bir şekilde görülürse gayet ( Dikkat et Gelişkin bir şekilde diyorum ) Adamlar hareket halinde Tekkai kullansa hepsi zaten adamlara savaş gemisi gelse bile bir cacık yapamayacak ama Pekoms Tamago gibi haki bilen karakterler Salya Sümük korkacaklar top mermileri gemilerine geldiğinde ya da kendi üzerlerinde, Kurşunda bile durum ortada halbuki.
Geppou'dada Şelale Bm tayfası örneği gayet ortada, uçma işlevselliği yok adamlarda, kaldıki Lucci'nin 2 yıl önce '' Hızlı Geçiş '' yaptığını biliyoruz. Hızlı geçişin anlamı şu aslen = Soru+Geppou'yu aynı anda yapıp hızlı bir şekilde geçmek. Namı diğer KAMİSORİ tekniği. Bu teknik geliştirilirse benim gözümde çok daha ileri bir HIZ seviyesine ulaşabilir. Lucci ve ekibi 2 yıl önce yetersiz kalmış olsa bile yeni hikayede iş görecek bir durum bu. Coby gayet yapabilir yüksek performans , dediğim gibi Denizin içinde hızlı Geppou yapıp hızlı füzeyi durdurmak boş değil tekrar diyorum bak.
2 yıl sonra görelim bu teknikleri yeni HİKAYEDE o zaman anlayacaksınız ama iş işten geçecek. Neyse benden bu kadar biraz hiddetlendim kusura bakma ama argumanların çok tatmin edici değildi yani.
Son düzenleme: