Amirallerin meyveleri teke tek dövüşte olduğu kadar toplu dövüşlerde inanılmaz yararlı.Yani bir kişiye odaklanıp saldırsalar bile diğerleri de bundan hasar alabilecek yapıda bir meyveleri var.Hepsinin çoklu saldırıları var üstelik.Kizarunun o imza saldırısını belki de en rahat durdurabilecek adamın Marco olması da ayrı bir olay.Resmen mitralyözle sıkar gibi sıkıyor namussuz.Kaç metre uzaktan anahtarı vurabilecek nişan yeteneği de var.İşin içinde luffy olmadı mı bunların kafalara veya vücüda geldiğini düşününce ben öyle çok gözümde büyütemiyorum korsan tarafını.Bir de yukarda bahsettiğim gibi habersizce vurulan bir saldırıdan bir amiralin aldığı hasar ortada.Şurada karattığım yerde Jozudan daha güçlü saldırısı olan kaç adam var ki mesela.Ben denizci karması vs korsan karması konularının çoğuna denizci tarafına oy veren adamım. Nitelik > nicelik yazarım sürekli. Ama üç amiralin karşısında 9 komutan + 15 adam kaldımı işin rengi biraz değişiyor. Marco - Jozu - Vista vs 1 amiral King - Queen - Jack vs 1 amiral gibi dövüşler ortaya çıkıyor. Kalburüstü dediğim tayfa ise koramiralleri rahatlıkla yerken destek gelmesini engeller arada enteresan güçleri olan adamlar da destek atar falan. Hani üçüncü tayfanın kaptanını hiç saymadığım halde bu oluyor onu saysam Akainu da onunla dövüşse. 2 amiral vs Marco - King - Kata - Jozu - Queen - Smoothie - Vista - Jack - Cracker gibi bir şey düşün.