Yenilirdi. Gücü Luffy'ye çok ters.@Smoker senin bu konuda fikrin nedir? Sencel luffy arabastada mr1 ile karşılassaydı durum ne olurdu?
@Roronoa Zoro kiribaçinin çelik olup olmadığını bilmiyoruz.
Yenilirdi. Gücü Luffy'ye çok ters.@Smoker senin bu konuda fikrin nedir? Sencel luffy arabastada mr1 ile karşılassaydı durum ne olurdu?
@Roronoa Zoro kiribaçinin çelik olup olmadığını bilmiyoruz.
O kadar yazdım ama fayda etmeyecek o kötü. :/
:/Aferin. Valla bu kadar net anlamanı beklemiyordum ama oluyor işte.
Ben kaçırmışım o muhabbetti.Zamanında Daz Bones=Crocodile diyenleri de gördü bu gözler. Hey gidi günler...
Luffy cacık yapardı asıl.Alabastada Daz Luffyi Cacık yapardı net![]()
Ya bırak adamın meyve ters acır mıydı Luffye vücudü bıçak olarak döndürse Luffy dokunamazdı bileLuffy cacık yapardı asıl.
Crocodile=Yemek
Mr1' de yemeğin yanına cacık.
İkisini birden yerdi. :/
Delimisiniz la o zaman Luffy farklı bir teknik geliştirirdi. Lucci de olduğu gibi hayır ben niye bu münakaşaya girdim anlamadım.Ya bırak adamın meyve ters acır mıydı Luffye vücudü bıçak olarak döndürse Luffy dokunamazdı bile![]()
Öyle de kullanılan teknikler üzerinden gidiyorum luffy o zaman G2 açmamıştı ve meyvesi çok ters Daz'ın yani Luffynin fazla şansı yok gibi.Delimisiniz la o zaman Luffy farklı bir teknik geliştirirdi. Lucci de olduğu gibi hayır ben niye bu münakaşaya girdim anlamadım.![]()
İçindeki Luffy fanlığı ortaya çıktı bir anda. Güzel oldu.Delimisiniz la o zaman Luffy farklı bir teknik geliştirirdi. Lucci de olduğu gibi hayır ben niye bu münakaşaya girdim anlamadım.![]()
Luffy'ye ve mangakaya güven.Ya bırak adamın meyve ters acır mıydı Luffye vücudü bıçak olarak döndürse Luffy dokunamazdı bile![]()