Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Daz Bones vs Vergo

Kim Kazanır

• ''Katil'' Daz Bones

Kullanılan: 19 17.4%
  • Şeytan Bambu'' Vergo

Kullanılan: 90 82.6%

• Kullanılan toplam oy
    109
Anlıyorum hocam.
Bina kaldırabiliyor.
Kafa atıyor.
Sırada ne var ?
Senin gibi kafa yapısında olan birine bir şey yok, hadi kolay gelsin.
Hala yapılan çevirilere boş boş yorumlar atıyorsun.

Zamanı gelince gelip kıvırırsın olası bir durumda ''Ben o zamanı söylüyordum, şimdiyi nereden bileceğim müneccin miyim?'' diye. ;)
Fakat seride 2 yıl önce gösterilen karakterlerin bile çok farklı şekillerde 2 yıl sonrası gösterildiğini at gözlüklerin ile bakarak görmeye çalışırsın...

Daz kendi dedi kılıç ustaları beni kesemez diye 2 sene önce Zoro harbiden kesemedi sonra ryou açıklamasındaki hakiyi kullandı ve kesti.Mihawk o ününden dolayı biliyor muhtemelen kılıç ustası olarak.Orada ima ettiği şey bu gibi herşeyi açık açık yazmıyor.Kılıç ustalarının antisi olduğu için bu konudaki ünü Mihawk’ın kulağına gitmiş.
Adam çelik bedene sahip çünkü kesemez deme sebebi o. Çelik beden kesen kaç tane kılıç ustası gördük Zoro ile karşılaşana kadar? MF de falan söyleriz böyle kişileri vb.
Yeni dünyada söylersin kaç kişi sayabilirsen kılıç ustası. Yani meyve özelliği vurgu yapılıyor orada. Bunun yanında Zoro'nun nasıl kestiği de belli o zamanın şartlarında, Mihawk'ın da ünvanı ortada. İşte ünü Mihawk'ın kulağına gitmişse bir olayı varmış demektir bu. Sen adam 4 denizdeymiş diyorsun ve sonra Mihawk'ın kulağına gitmiş yaptıkları diyorsun. Zoro 4 denizdeyken karşılaşana kadar Zoro diye birinin varlığından bile habersizdi. Anca karşılaştılar da dikkatini çekti vb.

Senin gibi kafa yapısında olan birine bir şey yok, hadi kolay gelsin.
Hala yapılan çevirilere boş boş yorumlar atıyorsun.

Zamanı gelince gelip kıvırırsın olası bir durumda ''Ben o zamanı söylüyordum, şimdiyi nereden bileceğim müneccin miyim?'' diye. ;)
Fakat seride 2 yıl önce gösterilen karakterlerin bile çok farklı şekillerde 2 yıl sonrası gösterildiğini at gözlüklerin ile bakarak görmeye çalışırsın...

Adam çelik bedene sahip çünkü kesemez deme sebebi o. Çelik beden kesen kaç tane kılıç ustası gördük Zoro ile karşılaşana kadar? MF de falan söyleriz böyle kişileri vb.
Yeni dünyada söylersin kaç kişi sayabilirsen kılıç ustası. Yani meyve özelliği vurgu yapılıyor orada. Bunun yanında Zoro'nun nasıl kestiği de belli o zamanın şartlarında, Mihawk'ın da ünvanı ortada. İşte ünü Mihawk'ın kulağına gitmişse bir olayı varmış demektir bu. Sen adam 4 denizdeymiş diyorsun ve sonra Mihawk'ın kulağına gitmiş yaptıkları diyorsun. Zoro 4 denizdeyken karşılaşana kadar Zoro diye birinin varlığından bile habersizdi. Anca karşılaştılar da dikkatini çekti vb.
OP evreninde sakız çiğnemek gibi olan "feat"lerden bahsedince nasıl bir etkileşim almayı bekliyordun ?
Ben de kafa atabiliyorum.Vergo'yu dövebilir miyim ?

OP evreninde sakız çiğnemek gibi olan "feat"lerden bahsedince nasıl bir etkileşim almayı bekliyordun ?
Ben de kafa atabiliyorum.Vergo'yu dövebilir miyim ?
Sakız çiğnemek gibi feat dediğin şey ID de seviye 4 mahkumlarına yapılan bir hareket.

Bununla beraber o dediğim çeviriler karakter tanıtımı için olan @Smoker 'ın yaptığı çeviriler. Yani benim kendi fikirlerim ve yorumlarım değil.
Fakat sende öyle bir kafa yapısı var ki sadece tek noktaya odaklı bakıyorsun. Laf olsun torba dolsun nereden bir şey bulursak oradan gidelim misali.

Ben ''Kafa atmış o zaman Vergo'yu yener'' diye bir cümle kurdum mu? Kurduysam göster de görelim.
Dediğim şey fiziksel olarak yaptıkları, yani sadece meyveden ibaret olmadığıydı. Tabi senin düşünce tarzın bu kafa yapısında bakmayıp dediğim gibi sadece tek nokta odaklı bakıyorsun. Değişik adamsın cidden. :S

2 yıl öncesi muhabbetlerinden ''Marco'nun saldırı gücü yok, meyve defansif bir meyve bu yüzden kısılmış'' diyenlere benzetiyorum senin bu yorumlarını. Yani karakterlerin aslında bu 2 yıllık arada çok çok güçlenmediklerini, aslında güçlü olduklarını anlamak, serinin geldiğini noktayı farketmek pek zor olmasa gerek.

Sakız çiğnemek gibi feat dediğin şey ID de seviye 4 mahkumlarına yapılan bir hareket.

Bununla beraber o dediğim çeviriler karakter tanıtımı için olan @Smoker 'ın yaptığı çeviriler. Yani benim kendi fikirlerim ve yorumlarım değil.
Fakat sende öyle bir kafa yapısı var ki sadece tek noktaya odaklı bakıyorsun. Laf olsun torba dolsun nereden bir şey bulursak oradan gidelim misali.

Ben ''Kafa atmış o zaman Vergo'yu yener'' diye bir cümle kurdum mu? Kurduysam göster de görelim.
Dediğim şey fiziksel olarak yaptıkları, yani sadece meyveden ibaret olmadığıydı. Tabi senin düşünce tarzın bu kafa yapısında bakmayıp dediğim gibi sadece tek nokta odaklı bakıyorsun. Değişik adamsın cidden. :S

2 yıl öncesi muhabbetlerinden ''Marco'nun saldırı gücü yok, meyve defansif bir meyve bu yüzden kısılmış'' diyenlere benzetiyorum senin bu yorumlarını. Yani karakterlerin aslında bu 2 yıllık arada çok çok güçlenmediklerini, aslında güçlü olduklarını anlamak, serinin geldiğini noktayı farketmek pek zor olmasa gerek.
Daz Bones yapabileceklerinin hepsini Zoro'ya karşı yaptı ve yenildi.Mangada çıkmadığı için gelecek/edecek/yapacak üzerinden sağlıklı bir vs tartışması yapamazsın.O yüzden mevcut düzende görülen Daz Bones Vergo'yu alamaz.Anlamak istemeyen sensin aslında.

Daz Bones yapabileceklerinin hepsini Zoro'ya karşı yaptı ve yenildi.Mangada çıkmadığı için gelecek/edecek/yapacak üzerinden sağlıklı bir vs tartışması yapamazsın.O yüzden mevcut düzende görülen Daz Bones Vergo'yu alamaz.Anlamak istemeyen sensin aslında.
Mevcut düzen dediğin ne? Serinin güç olarak bir düzeni var da ben mi bilmiyorum? Bak bakayım düzen var mı sana 50 tane düzensizlik sayarım.
Zoro Daz'ı yendiğinde bile ödülü Daz'ı geçmemişti hangi düzenden bahsediyorsun? :D

Bu seri güç gösterimi açısından düzensizliklerle dolu her yerde. Bu karakter ciddi manada yenilgi denilebilecek seviyede 2 karakter karşısında gösterildi. Biri Zoro diğer Mihawk ki Zoro'nun nasıl yendiği de ortada savaş sonu. Yani tüm bunlar böyleyken Croc'un hapishaneden özellikle kurtardığı, Mangaka'nın Yeni Dünya'ya girerken özellikle çizerek gösterdiği karakter için sen yapabileceği her şeyi yaptı diyorsun. Öyleyse neden hala gösteriliyor sormak lazım sana bunları...

Dediğim gibi seri artık değişti, Marco çok basit bir örnek mesela. Bu adam için neler dendi ''Sadece tekme atıyor'' vb. diye. O zaman MF için bu adam her şeyini kullandı diyelim ve şimdi ki yaptığı her şeyi yok sayalım. Yani senin dediğin de buna benzer bir olay. Marco çok mu güçlendi 2 yıllık arada? Hayır aynı karakter tek fark serinin geldiği konum. 2 yıl öncesi kaç tane karakterde haki gördün? Şimdi gelinen noktada hakisiz karakter yok sadece haki seviyesi olayı var. Bu bile belli noktalarda mesaj veriyor ama sen sadece laf yapmak ve eleştirmek için yorumluyorsun.

Vergo da molozların altında kalıp ölüyor, gömelim o zaman bu karakteri de böyle saçmalık mı var?

DazBones en iyi ihtimalle PageOne seviyesinde dönecek. Vergo ise Drake seviyesinde bir adam. Vergo orta zorlukta kazanır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık