Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Daz Bones vs Vergo

Kim Kazanır

• ''Katil'' Daz Bones

Kullanılan: 19 17.4%
  • Şeytan Bambu'' Vergo

Kullanılan: 90 82.6%

• Kullanılan toplam oy
    109
Yahu ne anlatıyorsun? Kıyas yaptığım şeyi anlamakta ki ısrarın niye?
Orada Mihawk'ın küçümsemediğinden ve ciddiye aldığından bahsediyorum. Oysa Mihawk böyle noktalarda karakterleri küçümseyen bir yapıya sahip.
Adam attığı slash karşılanınca gelip kesiyor adamı. Bu adama şuana kadar zarar verebilen 2 karakter var. Zoro ve Mihawk. Zoro'nun nasıl yendiğini, çocukluğuna döndürüldüğünü anlatmak istemiyorum burada...

O yüzden örnek bulamamaktan değil çok uzatmak istemediğimden yazmıyorum. Yorumunu yap 2 yıl sonrası adam geldiğinde gelirsin bu konuya tekrardan konuşuruz kim haklı kim değil diye.

Sana sağ koldur vb. diyen de olmadı. Kendi kendine ne gelin güvey olup benim ne dediğim hakkında çıkarım yapmaya kalkıyon? Vergo ile kıyas yapmamın sebebi karakterlerin bedensel ve fiziksel olarak benzerlikleri. Biri ''Demir beden'' diye söyleniyor diğeri ''Çelik beden'' diye. Sen konuyu farklı yere çekiyorsun, dediğim gibi zamanı gelince yazarsın kimin haklı olduğunu görürüz. ;)
Yalnız o "zaman" geldiğinde bu konuda yazılanların bir önemi olmayacak.Ben de yazıyorum Usopp > Ulti.2 yıl sonra görüşürüz.;)

Yalnız o "zaman" geldiğinde bu konuda yazılanların bir önemi olmayacak.Ben de yazıyorum Usopp > Ulti.2 yıl sonra görüşürüz.;)
Neden önemi olmuyor acaba? Adamın durumunu biliyor musun şuan?
Usopp şuan görünen bir karakter. Eğer ''İleri de Ultiyi geçebilir'' dersen kabul edilebilir. Fakat sen şimdi ''Bu adam bu seviye değil'' deyip ''o zaman'' dediğin zaman güçlü gelirse kıvıracak mısın? Ben sana diyorum ki göründüğünde daha güçlü göreceğiz. Sen şuan gördüğümüz bir karakter ile en son NW'ye giriş yaptığı görünen karakteri aynı noktada değerlendiriyorsun. Serinin 2 yıl önce ki döneminde Vergo denilen bir karakter bile yoktu MF de denizciler tarafında.

Neyse sen ne diyorsun şimdi onu de zamanı gelince ona göre tartışalım, hikayeleri sıralama buraya attığım çevirilerin. Onlar benim yorumum değil çünkü...

Neden önemi olmuyor acaba? Adamın durumunu biliyor musun şuan?
Usopp şuan görünen bir karakter. Eğer ''İleri de Ultiyi geçebilir'' dersen kabul edilebilir. Fakat sen şimdi ''Bu adam bu seviye değil'' deyip ''o zaman'' dediğin zaman güçlü gelirse kıvıracak mısın? Ben sana diyorum ki göründüğünde daha güçlü göreceğiz. Sen şuan gördüğümüz bir karakter ile en son NW'ye giriş yaptığı görünen karakteri aynı noktada değerlendiriyorsun. Serinin 2 yıl önce ki döneminde Vergo denilen bir karakter bile yoktu MF de denizciler tarafında.

Neyse sen ne diyorsun şimdi onu de zamanı gelince ona göre tartışalım, hikayeleri sıralama buraya attığım çevirilerin. Onlar benim yorumum dediği çünkü...
O zaman bu konuyu açmayacaksın ? O güçlenecek şu gelecek bu böyle olacak buna göre mi yorum yapıcaz ? Şu an mangada neyse odur.Senin alternatif op evreninde güçlü olması öyle gelecek anlamına gelmiyor.Kendini şartlandırmışsın şöyle gelecek diye kabul ettirmeye çalışıyorsun.

Mihawk konusuna açıklık getireyim.Slash adamı kesemiyor çünkü Buggy gibi meyvesi var haki lazım.Mihawk bunu bildiğinden Daz değil mi biliyorum seni o meyveyi yemişsin ama sen değil kralın gelsin diyerek karpuz misali kesiyor.Sonra abisi geliyor haliyle.Övdüğü şey de bu ha. :d

Sanjiden doğrudan tekme yemesine rağmen tek etkisi ağzından ve burnundan kan gelmesi oldu bu nasıl bir yazı yahu ağzına tekme yiyince poposundan kan gelecek hali yok vergonun zarar gördüğü daha nasıl belli edilebilirki yani her yerdede bu yazıyı görüyorum durumu çok yanlış bir ifade etme biçimi.

O zaman bu konuyu açmayacaksın ? O güçlenecek şu gelecek bu böyle olacak buna göre mi yorum yapıcaz ? Şu an mangada neyse odur.Senin alternatif op evreninde güçlü olması öyle gelecek anlamına gelmiyor.Kendini şartlandırmışsın şöyle gelecek diye kabul ettirmeye çalışıyorsun.
Yahu hala anlattığın şeye bak. 2 yıl önce gördüklerimiz karakterler çok güçlenmese aynı güçlerinde olsalar bile serinin dinamikleri gereği çok daha güçlü görünüyorlar 2 yıl sonrası. Bunu çoluk çocuk bile görüyor artık sen ya görmüyorsun ya görmek istemiyorsun. Serinin geldiği nokta değişti çünkü. Konuyu açma sebebim karakterin çok daha güçlü bir şekilde görüneceği çok daha güçlü olacağı değil. Zaten adam seviye 4 mahkumlarının kendi hapishanelerinde korkuyla baktığı bir karakter, aynı seviye de işkence gördüğü adam işkenceye dayanamıp buna bulaşınca 1 kafa atıp bayan karakter ve bunu sadece fiziksel gücüyle yapıyor meyve vb. da değil.

Şimdi gelinen noktada 2 yıl sonrası aynı mı göreceğiz. Kendimi şartlandırmadım, 2 yıl öncesi ve sonrasına bakanlar az çok farkı anlar zaten her karakter açısından. Yorumlamak ve şartlandırmak arasında ki farka bak. Vergo da şuan ölü bir karakter ama o zaman onu da tartışmayalım adam ölmüş deyip geçelim o zaman...

Mihawk konusuna açıklık getireyim.Slash adamı kesemiyor çünkü Buggy gibi meyvesi var haki lazım.Mihawk bunu bildiğinden Daz değil mi biliyorum seni o meyveyi yemişsin ama sen değil kralın gelsin diyerek karpuz misali kesiyor.Sonra abisi geliyor haliyle.Övdüğü şey de bu ha. :d
Ne alaka haki gerekiyor? Bu yetenekler ile sadece haki ile mi kesiliyor veya zarar verilebiliyor? Eğer OP bir saldırı gücün ya da tekniğin varsa keser ya da zarar verirsin.
Hala ''Daz değil mi biliyordum seni o meyveyi yemişsin?'' hikayesini anlatıyorsun kendi fikrini katarak. Al bak sahne burada, Mihawk Luffy'e saldırıyor Daz engel oluyor ve Mihawk gelip kesiyor. Senin dediğin gibi o meyve bu meyve hikayeleri anlatılmıyor...

Olsun Daz Bones çok güçlü gelecek ona göre yorum yap sen.
Kıvırmak için zemin de hazırlanıyor...

Yahu hala anlattığın şeye bak. 2 yıl önce gördüklerimiz karakterler çok güçlenmese aynı güçlerinde olsalar bile serinin dinamikleri gereği çok daha güçlü görünüyorlar 2 yıl sonrası. Bunu çoluk çocuk bile görüyor artık sen ya görmüyorsun ya görmek istemiyorsun. Serinin geldiği nokta değişti çünkü. Konuyu açma sebebim karakterin çok daha güçlü bir şekilde görüneceği çok daha güçlü olacağı değil. Zaten adam seviye 4 mahkumlarının kendi hapishanelerinde korkuyla baktığı bir karakter, aynı seviye de işkence gördüğü adam işkenceye dayanamıp buna bulaşınca 1 kafa atıp bayan karakter ve bunu sadece fiziksel gücüyle yapıyor meyve vb. da değil.

Şimdi gelinen noktada 2 yıl sonrası aynı mı göreceğiz. Kendimi şartlandırmadım, 2 yıl öncesi ve sonrasına bakanlar az çok farkı anlar zaten her karakter açısından. Yorumlamak ve şartlandırmak arasında ki farka bak. Vergo da şuan ölü bir karakter ama o zaman onu da tartışmayalım adam ölmüş deyip geçelim o zaman...

Ne alaka haki gerekiyor? Bu yetenekler ile sadece haki ile mi kesiliyor veya zarar verilebiliyor? Eğer OP bir saldırı gücün ya da tekniğin varsa keser ya da zarar verirsin.
Hala ''Daz değil mi biliyordum seni o meyveyi yemişsin?'' hikayesini anlatıyorsun kendi fikrini katarak. Al bak sahne burada, Mihawk Luffy'e saldırıyor Daz engel oluyor ve Mihawk gelip kesiyor. Senin dediğin gibi o meyve bu meyve hikayeleri anlatılmıyor...

Anlıyorum hocam.
Bina kaldırabiliyor.
Kafa atıyor.
Sırada ne var ?

Daz kendi dedi kılıç ustaları beni kesemez diye 2 sene önce Zoro harbiden kesemedi sonra ryou açıklamasındaki hakiyi kullandı ve kesti.Mihawk o ününden dolayı biliyor muhtemelen kılıç ustası olarak.Orada ima ettiği şey bu gibi herşeyi açık açık yazmıyor Oda.Kılıç ustalarının antisi olduğu için bu konudaki ünü Mihawk’ın kulağına gitmiş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık