2 sene önceki Dazı düşük zorlukta alır.Çok güçlü döner döver ümidiyle açılmış bir konu biz açsak laf ederler. :SVergo'nun çok zorlanacağını düşünmüyorum.
2 sene önceki Dazı düşük zorlukta alır.Çok güçlü döner döver ümidiyle açılmış bir konu biz açsak laf ederler. :SVergo'nun çok zorlanacağını düşünmüyorum.
Adam suikastçi ve eski bir ödül avcısı bu özellikle söyleniyor mangada hala ödül avcısının ödülü olmaz diyorsun. Buradan bile gerçek ödülünü almadığı anlaşılabilir aslında ama neyse konu o değil. La adam en iyilerin savaşında Marineford da idi. Mihawk'ın slashını karşıladı, Mihawk adamı tanıyor, hani şu durmadan başkalarını küçümseyen tavşan muhabbeti açan Mihawk.Ödül avcılarının ödülü olmaz.Daz ilk yarı için epey güçlü bir adamdı ama güncelleme gelmediyse şu an amatör eğlendirir.
Daz ortalama hakisi olan herkesin yenebileceği bir karakter.Biraz zorlama bir konu olmuş bence.?2 sene önceki Dazı düşük zorlukta alır.Çok güçlü döner döver ümidiyle açılmış bir konu biz açsak laf ederler. :S
Hem suikastçi hem ödül avcısı olamaz manasında dedim.Daz croconun kuyruğu arkasını kolluyor Doflamingo öyle bir adamın savaşa gelmesine izin verse aralarındaki bağlantıya mf savaşında uyanan çıkabilirdi.O yüzden bir bahane bulup gelmemiştir savaşa.Adam suikastçi ve eski bir ödül avcısı bu özellikle söyleniyor mangada hala ödül avcısının ödülü olmaz diyorsun. Buradan bile gerçek ödülünü almadığı anlaşılabilir aslında ama neyse konu o değil. La adam en iyilerin savaşında Marineford da idi. Mihawk'ın slashını karşıladı, Mihawk adamı tanıyor, hani şu durmadan başkalarını küçümseyen tavşan muhabbeti açan Mihawk.
Bunun yanında Vergo dediğin adam Denizcilerin önemli savaşlarından birinde ortada yok. Yani bana değerden falan mı bahsediyorsun bu noktada?![]()
Daz çelik vücuda sahip, diğer noktada ''Demir beden'' diye övülen Vergo var. Başka bir şey demiyorum...Daz ortalama hakisi olan herkesin yenebileceği bir karakter.Biraz zorlama bir konu olmuş bence.?
Yakında Baroque Works vs Donquixote Family bekliyorum senden.Daz çelik vücuda sahip, diğer noktada ''Demir beden'' diye övülen Vergo var. Başka bir şey demiyorum...
2 sene önceki hali Tashigi ile falan denk olur en fazla ta ne zamanki Zoro’nun aldığı adam bu.Tashigi bile şu an haki kullanıyor.Daz ortalama hakisi olan herkesin yenebileceği bir karakter.Biraz zorlama bir konu olmuş bence.?
Hem suikastçi hem ödül avcısı demedim zaten ama adam ikisini de yapmış ve bu belirtiliyor. Adam eski ödül avcısı bir suikastçi. Sonra BW'ye giriyor ve bu bilinmiyor, yani ödül muhabbetini yorumlamak pek mantıklı değil. Öyle ki Zoro bu adamı yendiğinde ödülü Daz'ı geçmiyor ve Zoro sadece Daz'ı yendi diye o ödülü de almıyor. Daha öncesinde yaptıkları olaylar da var. Mihawk'ın slash karşılaması ve Mihawk'ın özellikle adamı tanıyıp saldırması zaten belli bir seviyenin üstünde olduğunu kanıtlıyor.Hem suikastçi hem ödül avcısı olamaz manasında dedim.Daz croconun kuyruğu arkasını kolluyor Doflamingo öyle bir adamın savaşa gelmesine izin verse aralarındaki bağlantıya mf savaşında uyanan çıkabilirdi.O yüzden bir bahane bulup gelmemiştir savaşa.
BW orası için bir organizasyondu. Zaten Mangaka oradan tek önemli adam Croc'un yanına verip MF savaşına ve daha sonrasında Yeni Dünya'ya gönderdi.Yakında Baroque Works vs Donquixote Family bekliyorum senden.
Ne Tashigisi yav sen iyice zıvanadan çıktın. Her haki kullanan yeniyor mu başkalarını?2 sene önceki hali Tashigi ile falan denk olur en fazla ta ne zamanki Zoro’nun aldığı adam bu.Tashigi bile şu an haki kullanıyor.![]()
Olsun sen aç yine de o konuyu.Mihawk onlar için bir şey söyledi mi ? ?Hem suikastçi hem ödül avcısı demedim zaten ama adam ikisini de yapmış ve bu belirtiliyor. Adam eski ödül avcısı bir suikastçi. Sonra BW'ye giriyor ve bu bilinmiyor, yani ödül muhabbetini yorumlamak pek mantıklı değil. Öyle ki Zoro bu adamı yendiğinde ödülü Daz'ı geçmiyor ve Zoro sadece Daz'ı yendi diye o ödülü de almıyor. Daha öncesinde yaptıkları olaylar da var. Mihawk'ın slash karşılaması ve Mihawk'ın özellikle adamı tanıyıp saldırması zaten belli bir seviyenin üstünde olduğunu kanıtlıyor.
Denizciler Shichileri bile özellikle zorla getirmeye çalışırken Vergo'nun bir bahane bulup savaşa gelmediğini mi söylüyorsun cidden?
BW orası için bir organizasyondu. Zaten Mangaka oradan tek önemli adam Croc'un yanına verip MF savaşına ve daha sonrasında Yeni Dünya'ya gönderdi.
Şimdi bambaşka bir tayfa oluşturmuştur yani böyle bir şey karşılaştırmak mantıklı değil. Diğer noktada seviye 4 mahkumlarına bile kafa ile tek atan, kendi hücresinde ki adamların korkuyla baktığı bir Daz Bones var ortada. MF de ki Mihawk olayı da ayrı konu.
Ne Tashigisi yav sen iyice zıvanadan çıktın. Her haki kullanan yeniyor mu başkalarını?
Marigold ve Sandersonia da biliyordu ama sonuçlarını gördük. Karşılaştırdığın şeye bak ya şaka gibisin Tashigi diyor :S