Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Daz Bones vs Vergo

Kim Kazanır

• ''Katil'' Daz Bones

Kullanılan: 19 17.4%
  • Şeytan Bambu'' Vergo

Kullanılan: 90 82.6%

• Kullanılan toplam oy
    109
Yahu bir Chinjao'da istisna oldu diye silelim mi komple bu mevzuyu? Kral hakisi olan karakterlerin potansiyeli daha yüksek oluyor işte. Tam tersi Doff'ta olmayıp Croc'da olsa bunu kullanırdın ikimizde biliyoruz :D Geri kalana cevap vermiycem döngüye giriyoruz yoruldum .d Başka zamana artık.
Silmene gerek yok istisna da değil ayrica bas baya verilmiş. Kral hakinin neden önemli olduğu bu arc gösteriliyor. Dof bu konuda bile geliştirmemis kendini burada övulmesi değil gömülmesi gerekiyor. Amirallerde de Kral haki yok Dof'u bunlardan üstün mü görelim şimdi? Bu mantiği bırak bu yüzden.

İşin içine haki girdimi çelik , falan önemi kalmıyor . Vergo ayrı ligin adamı . He güncel düşünürsek daz haki öğrenmiştir falan ama zorlasa da vergo alır.

Silmene gerek yok istisna da değil ayrica bas baya verilmiş. Kral hakinin neden önemli olduğu bu arc gösteriliyor. Dof bu konuda bile geliştirmemis kendini burada övulmesi değil gömülmesi gerekiyor. Amirallerde de Kral haki yok Dof'u bunlardan üstün mü görelim şimdi? Bu mantiği bırak bu yüzden.
Her karakterde çıkmasına gerek yok ama kral haki önemli bir unsur. Doff'a + yazar bu durum - değil :D Akainu Garp Sengoku Fuji'de çıkması olası. Daha gösterilmedi. Kizaru ve Aokoji'de kişiliklerinden ötürü çıkmayabilir.

Her karakterde çıkmasına gerek yok ama kral haki önemli bir unsur. Doff'a + yazar bu durum - değil :D Akainu Garp Sengoku Fuji'de çıkması olası. Daha gösterilmedi. Kizaru ve Aokoji'de kişiliklerinden ötürü çıkmayabilir.
Her karakterde çıkmasina gerek yok derken? Sana göre daha güçlü karakterlerde çıkması lazim yorumlarindan.

Akainu vb. çıkması olası ne? Olasılık mı tartışalım şimdi de? Bende diyeyim o zaman Croc da çıkabilir diye. Bu mudur? :D

Dediğim şey bu güç neden önemli unsur görünüyor? Bu arc görüyoruz mesela farkındaysan. Dof da bunun farkındalığını bile görmedik sen artı yaz...

Kral hakisinin kişilik ile bağı mı varmış? Enteresan. Hangi kisiliklerde çıkıyor nasıl bir analiz yaptin bu konuda? :D

Genel tartişmaya gel istersen konu dışına çıkıyoruz.

Her karakterde çıkmasina gerek yok derken? Sana göre daha güçlü karakterlerde çıkması lazim yorumlarindan.

Akainu vb. çıkması olası ne? Olasılık mı tartışalım şimdi de? Bende diyeyim o zaman Croc da çıkabilir diye. Bu mudur? :D

Dediğim şey bu güç neden önemli unsur görünüyor? Bu arc görüyoruz mesela farkındaysan. Dof da bunun farkındalığını bile görmedik sen artı yaz...

Kral hakisinin kişilik ile bağı mı varmış? Enteresan. Hangi kisiliklerde çıkıyor nasıl bir analiz yaptin bu konuda? :D

Genel tartişmaya gel istersen konu dışına çıkıyoruz.
Konuda Doff vs Vergo konuşan yok zaten sonuç belli olduğundan :D Zirve karakterlerin çoğunda çıkıyor işte ayrıyetten saldırılarına ekleyerek daha da özel bir konuma geliyor, Doff gibi normal kullanıcılardan. Bir nevi potansiyel gösteren bir şey bu. Chinjao bir istisna diye komple silmeye gerek yok diyorum. Ayrıca amirallerde kesin çıkmayacak gibi konuşuyorsun. Daha 1v1 dövüşlerini bile görmedik. Hadi diğerlerini geçtimde Akainu'da çıkmama ihtimali mi var bunun :D Çıkmasa bile zirveye farklı şekillerde yine çıkabilir amiraller. Meyveleri çok tehlikeli. Uyanışla vs o etkiyi yapabilirler. Sadece kral hakiden dolayı Doff>Croc demiyorum ben. Sen olayı oraya getiriyorsun. Doff her türlü statta üstün. Meyve uyanışı, hızı, hakisi, saldırı gücü, dayanıklılığı ve kral hakisi ;)

Konuda Doff vs Vergo konuşan yok zaten sonuç belli olduğundan :D Zirve karakterlerin çoğunda çıkıyor işte ayrıyetten saldırılarına ekleyerek daha da özel bir konuma geliyor, Doff gibi normal kullanıcılardan. Bir nevi potansiyel gösteren bir şey bu. Chinjao bir istisna diye komple silmeye gerek yok diyorum. Ayrıca amirallerde kesin çıkmayacak gibi konuşuyorsun. Daha 1v1 dövüşlerini bile görmedik. Hadi diğerlerini geçtimde Akainu'da çıkmama ihtimali mi var bunun :D Çıkmasa bile zirveye farklı şekillerde yine çıkabilir amiraller. Meyveleri çok tehlikeli. Uyanışla vs o etkiyi yapabilirler. Sadece kral hakiden dolayı Doff>Croc demiyorum ben. Sen olayı oraya getiriyorsun. Doff her türlü statta üstün. Meyve uyanışı, hızı, hakisi, saldırı gücü, dayanıklılığı ve kral hakisi ;)
Yıllardır diyoruz ikna olmuyor, tek çare Sarıgül o ikna eder anca sjsjsjsjs

Sen yine Hasır şapka Mihawk ile karıştırmışsın Croc'u. Croc şimdi neyse o olarak devam eder seri sonuna kadar.
Kendi laflarıyla çelişen Mihawk ile mi karıştırıyorsun sen Croc'u?

Bak Luffy'e biat etmek için bekleyen kişi ektedir... ;)

İşi komiği diyor serinin dinamiklerinde 2 yıl önceye göre güçlü görüneceği net zaten. Güçlü görünmeyen mi var? Mihawk'ın en iyi kılıcı denilen Yoru'dan saldırı yeyip sonradan kalkmış devam etmiş adam. Dediğim gibi ben haksız çıkarsam gelir ''Haksızım, yanlış düşünmüşüm'' derim. Fakat serinin dinamiğine göre daha güçlü geleceği belli olan karakter için güçlü çıktığında kıvıracak çok kişi olacak. O yüzden ben demiştim dememe gerek yok her zaman diyeceğim zaten. Çıkınca da bırak da ''ben demiştim'' diyeyim demeyenler bahane üretirken. ;)

Dediğim gibi Sugar'ın karşısında önemli bir karakter olduğunda sıfır işlev bir karaktere dönüşürüz hikaye gereği böyle olmak zorunda çünkü.
Aynı şey diğer bu tip yetenekleri olan karakterler için de geçerli. Dediğim gibi yoksa Miss Goldenweek 2 resim içer milleti kölesi yapardı ama öyle olmuyor hikaye gereği.
İlk önce bunu anlamak lazım.
Mihawk gelir mi Luffy'e beni koruman altına al Luffy Baba Denizcilar peşimde felan diye?

Çok uzunca yazarım ama cidden konu dışına çıkıyoruz. O yüzden kısaca yaziyorum. "Sana katılmıyorum" istersen farklı bir konuda tartişabiliriz manga sayfalariyla. Söylemlerden ziyade bu önemli zaten.

Mihawk gelir mi Luffy'e beni koruman altına al Luffy Baba Denizcilar peşimde felan diye?
Bilmiyorum artik hasır şapka falan takmış sonunu pek iyi görmedim... :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık