Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Daz Bones vs Vergo

Kim Kazanır

• ''Katil'' Daz Bones

Kullanılan: 19 17.4%
  • Şeytan Bambu'' Vergo

Kullanılan: 90 82.6%

• Kullanılan toplam oy
    109
Nasıl denk göreyim iki tarafın mink performansı belli.

Peros yk4 Jack yc3

Yc3 >>> Yc4 ;)

Tüm Sulong minkler (Neko ve Inu hariç) adam tokatladı. Sadece wanda ve carrot tokatlıyordu, Perosperoyu adamın kendisi söylüyor.
Neko Peros'a 2 3 falan atsa haklı olurdun ama dövüş daha uzun sürerse haklı olmuyorsun. Inu ile Neko denk çünkü.
Bir de Oven falan yarım yemez komutanlardan falan. Sağ Kol desen neyse, yine yanlış güç dengeleri kuruyorsun. Elit komutan de bari Ace, Yasopp tarzı.

Neko Peros'a 2 3 falan atsa haklı olurdun ama dövüş daha uzun sürerse haklı olmuyorsun. Inu ile Neko denk çünkü.
Bir de Oven falan yarım yemez komutanlardan falan. Sağ Kol desen neyse, yine yanlış güç dengeleri kuruyorsun. Elit komutan de bari Ace, Yasopp tarzı.
Komutan dediklerim elit komutan zaten :(

Güçlü gelse ne kadar gelecek ki? Bundan sonra Daz üç beş satfa bir kaç panel anca görülür. O da Luffy'e yancı olmak için gelirler bilmem neredeki büyük savaş için, hepsi bu. Malesef Oda karakterlerin derinliğini böyle böyle öldürüyor.
Son savaş için MF'den daha büyük savaş olacak tarzında açıklamalar vardı önceden. Yani bu tarz bir kaotik savaş olacak belli ki. Bunun öncesi de olabilir...
Hele ki Hükümet'in yıkılışı 1 panel de çizip geçilmeyecektir bunun arc'ı olacak ve MF'den büyük bir savaş bekleniyor şuan için. Böyle bir noktada her karakterin işlenmesi olası dövüşlerde vb nasıl MF de işlendiyse. Nasıl Croc ve Daz'ın Yeni Dünya'ya girişlerini gördük özellikle, görünecekleri ve seriye etki edecekleri yer de olacak.
Ustam yeme bizi vergo croconun sağ kolu olsaydı şuan Queeni yendiriyordun.
Yine hikaye anlatmışsın, Vergo 1 arclık bir karakterdi öldü gitti. Bu adam Smoker dövüşü ve Law dövüşü dışında ne yapmış? Onlarda da durumu ortadaydı.
Sanji olayını katmıyorum bile. Law'ın Sanji'nin bedenini değiştirip onun bedenini daha sonrasında harap etmesi olayı var bundan önce.

Smoker ve Law olayında İkisinin de handikapı özellikle belli edildi. Smoker Law'ın kalbini almaya çalıştığı, Law'ın da kalbinin Vergo da olması olayında bile adamları tamamen saf dışı bırakamadı bu adam.

Law kalbi alır almaz tek attı, Vergo molozların altında kaldı öldü.

Queen kaç bölüm sonra işlenen karakter. Sanji oradan sonra nerelere gitti. Sanji'nin Katakuri karşısında Gözlem Hakisine, Daifuku vs'sinde ki değişimi bile gösterildi. Bunun öncesinde kardeşleriyle ve babasıyla girdiği ufak tefek çatışmalarda var. Yani sen boşlara devam et ama benim ne düşündüğümü veya düşüneceğimi yazmak sana kalmadı.

@Mercury
Anlıyorum, Jack ilk çıktığında beklenti yaptınız. Millete kalsa Sengoku'yu Fuji'yi falan yiyecekti falan fistan da. Böyle düşüşü de sindirememezlik yapmayın işte. Yanıldık deyin geçin.
Yav ben Jack sağ kol değildir diyordum, o konuda da başta Sengoku'ya oy vermiştim; konu tekrar hortlayınca konuda amiral varsa karşı tarafa oy at prensibim gereği Jack'e verdim.
Hem Ace'in komutan olmamasının Jack ile alakası yok. :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık