hl3 çıkmayacakYalnız bu oyun için olanları görünce Half-Life 3 için neler olacağını hayal edemedim, ortalık yıkılır muhtemelen.
hl3 çıkmayacakYalnız bu oyun için olanları görünce Half-Life 3 için neler olacağını hayal edemedim, ortalık yıkılır muhtemelen.
youtube yayıncıları ve forumlardaBu şehirde insan yok diyen kim arkadaş ya, kaldırımda yürüyemiyorsun insandan![]()

Adjsfldshf kısmetÜç saate yakın izledim, ekmek almaya gittiğim zamanda mı aksiyona girdin![]()
Alyx'ten önce ben de öyle düşünüyordum, ama Gordon Freeman yeniden göründü, artık kurtuluşu yok.hl3 çıkmayacak![]()
Ben paso yumruk takılıyorum. Saygınlık kasayım diye 15 kişilik çetelere yumrukla dalıyorum. Sadece 1 mi ne fizik vermiştim daha onunla duruyor.
Oyunun normal zorluğu ez.Hardda benden kan alıyorlar kan dsşfljsdşfljBen paso yumruk takılıyorum. Saygınlık kasayım diye 15 kişilik çetelere yumrukla dalıyorum. Sadece 1 mi ne fizik vermiştim daha onunla duruyor.Oyunun normal zorluğu ez.
Hardı nomad ya da sokak bebesine bırakıyorum. Böyle sıka sıka gideceğimHardda benden kan alıyorlar kan dsşfljsdşflj
Şimdi pacifist olabildiğim kadar yumruk. :dİlk sekans hariç senaryo aynı gibi duruyor ya. Bir tek ekstra seçimler geliyor o kadar.Hardı nomad ya da sokak bebesine bırakıyorum. Böyle sıka sıka gideceğimŞimdi pacifist olabildiğim kadar yumruk. :d
Ben buna tamamım.İlk sekans hariç senaryo aynı gibi duruyor ya. Bir tek ekstra seçimler geliyor o kadar.
Daha keanu bile takmadım şehirde it kopuk kovalayacağım diye.