Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Crocodile vs. Vista

Kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    158
Benim için farkı yok, böyle olacağı belli bir konuydu bu kusura bakma. WB'ye kadar yürümüş zamanında denilen birini hele de Oda'nin çizdiği, söylediği şeyler sonrası böyle değerlendirenler var. Bak çoğu da troll değil ciddi ciddi bunu savunuyor...

Neyse diyorum her zaman Crocodile'ın bu forumda balon etmediği kişi sayısı çok az. Konularına bakıp gülüp geçiyorum artık o yorum yapalara alıntılamaya gerek bile yok. O gün hikâye anlatanlar bugün de anlatıyor, bu zihniyete bir şey anlatmaya gerek yok çok net anlaşıldı artık. :D

Gelinen noktada bu yorumlamaların suçunu da Oda'ya atanlar var o da ayrı bir komedi oluyor. :D
İyi de bunlar senin beklentilerin biraz. Crocodile fanı olmayan birisi geçmişte WB'ye meydan okumuş diye adamın seviyesini uçurmak zorunda değil ki. Ace'de meydan okudu WB'ye misal belki o tarz bir dövüş olmuştur diye düşünmüş olabilir insanlar. Yenildiğini biliyoruz ama dövüşün detayını bilmiyoruz sonuçta. Tek yemiştir demiyorum ama o zirve WB'ye zorluk çıkaramamış olması lazım mantıken.

Konunun açıldığı sıralar gördükleri kadarı ile yorumlamışlardır. Ben çoğu kişinin Croco'nun böyle bir dönüş yapacağını düşündüğünü sanmıyorum. O yüzden normal karşıladım bu sonucu. Vista'da öyle bir boş bir adam değil zaten sanki Trebol alır denilmiş gibi tepki vermeye gerek yok.

Yorumlamaların suçunu Oda'ya atmakta çok haksız değiller çünkü iyi işleyemedi karakteri. Dengesiz bir profil çizdi sonradan toparlasa da insanların aklında Alabasta haliyle kaldı hep. ID ve Marineford ile beraber aslında olması gereken seviyede çizildi ama karakterin geçmişi kara bir leke gibi duruyor orada çoğu kişi için.

Seriye feat bazlı bakanlar Croco'yu zayıf görmeye devam edecektir yapacak bir şey yok bu noktada karakterin konumuna, hakkında söylenilenlere bakmak daha doğru olur yoksa Alabasta Luffy'e yenilen bir adamın Jozu'nun isimli saldırısından sonra ayağa kalkamaması gerekirdi. Nereden baksan bir tutarsızlık var yani önceki çizilen şeyle.
 
Son düzenleme:
@Sir Crocodile Komik bir şey dediğimi düşünmüyorum ama neyse sana laf anlatılmazmış belli ki.

Böyle döneceği belliydi hakkında kapak hikayesi yapıldı, yaralarımı iyileştirdim ve eğlenceli bulduğum yeni dünyaya gidiyorum dedi diyebilirsin ona da bir şey söyleyeyim. Her karakterin her dediğini ciddiye almayabilir insanlar. Boyundan büyük laflar eden çok seride, Crocodile içinde aynısını düşünmüşlerdir.

Geldiğimiz noktada güçsüz bir karakter değil Crocodile bunu kabul etmek lazım. Ama ilk başta çizilen Crocodile'ın komutan seviyesinde olduğunu da iddia edemez kimse. Psikolojik olarak yaralıydı kendini salmıştı da diyebilirsin. Normalde amiral altı kimseye yenilmeyecek bir adam kendini saldı diye seri başı Luffy'e yenilecek kadar düşüyorsa bu saçmalıktır. Bu yazımın savunulacak bir yanı yok.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık