Luffy vs Croco'yo göre değerlendirmeyin diyor herhalde.Ana karakter mi![]()
Bu arada Zoro slash atsa, Croco korkudan tekrar birleşemez.

Luffy vs Croco'yo göre değerlendirmeyin diyor herhalde.Ana karakter mi![]()
Yani şuan zoronun tek atması veya her halükarda croco-boyu yenmesi konusunda hepimizde hem fikirsiz fakat hayatlar kısmına koyduğun resim çok çok eski şuan croconun yanından geçerken Luffy,hakisinden etkilenip bayılacağını düşünmeden de edemiyorum croco-boy'un.Hayaller.
![]()
Hayatlar.
![]()
Croco'yu öldürdün yetmedi gömdün sende.Tekletmeler,hakiye bayıltmalar filan.Yani şuan zoronun tek atması veya her halükarda croco-boyu yenmesi konusunda hepimizde hem fikirsiz fakat hayatlar kısmına koyduğun resim çok çok eski şuan croconun yanından geçerken Luffy,hakisinden etkilenip bayılacağını düşünmeden de edemiyorum.
Şu yorumlarınız cidden gülünç bence silmelisin yoksa herkes sana güler.Yani şuan zoronun tek atması veya her halükarda croco-boyu yenmesi konusunda hepimizde hem fikirsiz fakat hayatlar kısmına koyduğun resim çok çok eski şuan croconun yanından geçerken Luffy,hakisinden etkilenip bayılacağını düşünmeden de edemiyorum croco-boy'un.
Biraz mübalayı abartmış olabilirim. Croco kral ondan şüphemiz yok hele o marinforddaki çıkışları lafları vs süper ama gerçekler bunlar kabullenmek gerekCroco'yu öldürdün yetmedi gömdün sende.Tekletmeler,hakiye bayıltmalar filan.![]()
Hayatlar kısmı fenaymışHayaller.
![]()
Hayatlar.
![]()