Hhahaha kimlerin söyle de forumca gülelim merak ettim.Kimin demek doğru olmadı, kimlerin demek lazım.

Hhahaha kimlerin söyle de forumca gülelim merak ettim.Kimin demek doğru olmadı, kimlerin demek lazım.
Kum saati yapar da ondan.Kaido seçeneği neden yok
Valla tek tek araştırma yapamicam, vaktim yok. Daha önce bol bol paylaşıldı zaten burada resimlerle.Hhahaha kimlerin söyle de forumca gülelim merak ettim.![]()
Hahahah yav valla nasıl hikaye anlatıyorsun bilmiyorum ama Crocodile tek başına yanına sadece Daz ile savaşa gelmiş adam. Dediğin kişilerin hepsiyle de düşman hiçbiriyle ittifak ya da yakınlığı yok. Bu adam savaşta ne yapmak istiyorsa yaptı ve bunu yaparken ne birine güvenerek yaptı ne de birinin arkasına saklanarak. Dediğim gibi karakteri sevmiyorsun ama bari sallamasyon yorumalar yapma yahu...Valla tek tek araştırma yapamicam, vaktim yok. Daha önce bol bol paylaşıldı zaten burada resimlerle.
Aklımda olanlar wb korsanları, Luffy, Jinbe, Buggy, Ivankov, Robin vs. Kalanları tamamlayan çıkar illaki.
Jimbei'de patlarŞunun hasır şapka versiyonu yapısılsda nereye kadar gidiyor görelim beraber
Namide patlamasında önceJimbei'de patlar