Ben üstten attım hep altçılar düşünsün@Müsteşar Kemal oyundan çıkmadan önce ''camın altından da geçiyor'' diye bilgiyi verdi. Ondan sonra kimse yukarıdan atmadı bombayı. @Leffwn @Sir Crocodile @Sesshomaru

Ben üstten attım hep altçılar düşünsün@Müsteşar Kemal oyundan çıkmadan önce ''camın altından da geçiyor'' diye bilgiyi verdi. Ondan sonra kimse yukarıdan atmadı bombayı. @Leffwn @Sir Crocodile @Sesshomaru
iceworld16, sağdan çıkıyorum awp ile leffwn bekliyor, sola gidiyorum mifak vuruyor, yakın tutuyorum kaizoku gari koşarak mp5 ile içimden geçiyor idşslgjf ortaya bakıyorum feitan harcıyor, sana gösteriyorum duvardan takip ediyorsun, speedy ortaya koşturup zırh alıp bomba sallayor, sir crocodile helikopterden helikoptere atlarken şarjor değiştirirken bıçak fırlatıyor falan... kıyamet gibi takımsınız olmşijgfBizden geçmiş gerçekten de sende hala var bir şeyler![]()
Onu da kurucaz ses ederiz.Keşke Half-Life kurdaydıniz.
Yok la zaten boşluk var altında görünüyor.@Müsteşar Kemal oyundan çıkmadan önce ''camın altından da geçiyor'' diye bilgiyi verdi. Ondan sonra kimse yukarıdan atmadı bombayı. @Leffwn @Sir Crocodile @Sesshomaru
Karşıya geçeceksin diye bekledim gecmedin. :S@Sir Crocodile en son benle kaldı aynı takımda birbirimize sıkıyorduk.Canım istemedi karşısında olmayı asdawdasdas
Sen beni gör bir de size ateş ederken duvarları boyadım.Bizden geçmiş. Eklemlerim kireçlendiği için zor nişan alıyorum.
olm ben varken de bu mapi açsanıza, 10 senedir oynamıyorum burayıdsfglşj
olm ben varken de bu mapi açsanıza, 10 senedir oynamıyorum burayıdsfglşj