Başka kimse bir yerlerden kısıyorOda'ya kimse SBS'de niye sormuyor niye sadece Luffy'nin hakisi bitiyor diye....
Belki utanır da bir düşünür harbi niye sadece onun bitiyor diye.

Başka kimse bir yerlerden kısıyorOda'ya kimse SBS'de niye sormuyor niye sadece Luffy'nin hakisi bitiyor diye....
Belki utanır da bir düşünür harbi niye sadece onun bitiyor diye.
İstediğim bilgiyi çekerim diyorsun yani. Lastik olduğu için diyor bana kalırsa da. Aksi taktirde saçma bir senaryo ortaya çıkıyor.Verdiği mesaja bakıyorum ben Nami durumuna değil.
@William cutting
Oda bu tarz şeylere girmez ya da cevaplamazdı. Ya da bu tarz düşünceleri de olmaz gibi duruyordu. Şimdi bu tarz bir şey belirtmesi garip geldi.
Aynen çeviri öyleyse yine Manga'daki söylemden bir farkı kalmıyor.Artur SBS'de Kaido için en güçlü bilinen olarak çevirmiş. Oda inatla birinci ağızdan en güçlü demiyor. Mangada da aynısı.
Benim aklıma Im vb. geliyor, halk bilmiyor böyle kişileri. Oda yoksa niye en güçlü demesin.Aynen çeviri öyleyse yine Manga'daki söylemden bir farkı kalmıyor.
HaydaaaaHer yıl ortalama 5 cilt çıkıyor devam ederlerse bu hızla 98.cilt 2032 civarı çıkmış olur![]()
Senseycim kasma boşuna amiral=imparator diye bir şey yok.O senin hayalin sadece,Kaido senin avatarındakı adamı öyle bir zımbalarki nevri döner ben ne dayak yedim be der.Artur SBS'de Kaido için en güçlü bilinen olarak çevirmiş. Oda inatla birinci ağızdan en güçlü demiyor. Mangada da aynısı.
Yakalarsa dövebilir belkiSenseycim kasma boşuna amiral=imparator diye bir şey yok.O senin hayalin sadece,Kaido senin avatarındakı adamı öyle bir zımbalarki nevri döner ben ne dayak yedim be der.