Belki öyle olacak.Fark etmez.Şu an Kid ile Luffy tayfalari ile beraber birbirine girişse en büyük Op dövüşünu yaparlar.
Belki öyle olacak.Fark etmez.Şu an Kid ile Luffy tayfalari ile beraber birbirine girişse en büyük Op dövüşünu yaparlar.
Luffy ile Kid'i ayırıyorum. Luffy'nin tayfası Kid'in tayfasını 8 parçaya böler. Kim tutacak Zoro, Sanji ve Jinbe'yi? Killer'i geç ağzından ateş çıkaran korkuluk napabilir Jinbe'ye?Fark etmez.Şu an Kid ile Luffy tayfalari ile beraber birbirine girişse en büyük Op dövüşünu yaparlar.
Roger vs WB olurken Rayleigh ve Gaban bu çocukları parça pincik eder diyorlardı.Luffy ile Kid'i ayırıyorum. Luffy'nin tayfası Kid'in tayfasını 8 parçaya böler. Kim tutacak Zoro, Sanji ve Jinbe'yi? Killer'i geç ağzından ateş çıkaran korkuluk napabilir Jinbe'ye?
Şaşırmam. Öyle olur zaten. Arc sonu böyle olabilir hatta. Ama tutarsız yani. Mangada çizse de tutarsız.Roger vs WB olurken Rayleigh ve Gaban bu çocukları parça pincik eder diyorlardı.
Kid vs Luffy oldu, tayfalari denkti diye gecistirirse şaşırma yani
Ağzından ateş atan arkadaş eşleşse Sanji'yi alır mı ?Fark etmez.Şu an Kid ile Luffy tayfalari ile beraber birbirine girişse en büyük Op dövüşünu yaparlar.
Balık ızgara.Luffy ile Kid'i ayırıyorum. Luffy'nin tayfası Kid'in tayfasını 8 parçaya böler. Kim tutacak Zoro, Sanji ve Jinbe'yi? Killer'i geç ağzından ateş çıkaran korkuluk napabilir Jinbe'ye?
Usoop×Shinobu,Yoksa ?Usopp'un yüzü değişmiş.
![]()
![]()