Kalbimi kırıyon bakBulamam ki sbsde okumuştum zaten açıklamışlar ya bazı yerlerde koyu bazı yerlerde siyah çiziyormuş diye kaldı kı kapakta mavimsi yapmış. Yorma be öf,yeter, bıktım.

Kalbimi kırıyon bakBulamam ki sbsde okumuştum zaten açıklamışlar ya bazı yerlerde koyu bazı yerlerde siyah çiziyormuş diye kaldı kı kapakta mavimsi yapmış. Yorma be öf,yeter, bıktım.
Renkli mangada saçları mavi. Marjinal hava katıyor. Bende böylesini tercih ederim.Law'ın saçları bu renkteyse bence animede katletmişler. Böyle daha iyiymiş.
Bilerek rengarenk yapıyor. Wano'nun yansıması olan Edo Dönemi'nde renk kullanımı yasak gibiymiş ve sadece gri-beyaz-siyah tonları hakimmiş.Wano'da ki renk kullanımı gerçekten kötü geliyor gözüme. Bilerek en yakışmayacak renkler seçilmiş sanki.
Bilerek yaptığı belli zaten hatta animede nasıl yansıtacaklar merak ediyorum falan gibi bir şeyler demişti. Ben çoğu karakterde beğenemedim kullanılan renkleri. Kawamatsu, Hiyori, Tama falan güzel de Orochi, Kyoshiro, Ashura, Hyogoro ve F6 hoşuma gitmedi.Bilerek rengarenk yapıyor. Wano'nun yansıması olan Edo Dönemi'nde renk kullanımı yasak gibiymiş ve sadece gri-beyaz-siyah tonları hakimmiş.
Valla yazdıklarında belirttiğim gibi bir tek Who's Who benim garibime gitti, diğerlerinin hepsi hoş duruyor bence. Başta Queen'in sarışın olmasına da laf ettim/edildi fakat şimdi bakınca güzel gelmeye başladı.Bilerek yaptığı belli zaten hatta animede nasıl yansıtacaklar merak ediyorum falan gibi bir şeyler demişti. Ben çoğu karakterde beğenemedim kullanılan renkleri. Kawamatsu, Hiyori, Tama falan güzel de Orochi, Kyoshiro, Ashura, Hyogoro ve F6 hoşuma gitmedi.
Siyah saç varken mavi saç yakışmıyor buna.E.Oda, burada da saçını mavi yapmış. Mavi hali daha güzel.
![]()
![]()