Luffy>Zoro her zaman.Buradan luffy=zoro çıkartılabilir mi. . Ben şahsen çıkarmam ama fanlar belki çıkartır.
Luffy>Zoro her zaman.Buradan luffy=zoro çıkartılabilir mi. . Ben şahsen çıkarmam ama fanlar belki çıkartır.
Bu cidden kırıcıydı ama. Onu söyleyeyim.Üç kılıç Luffy'ye, Zoro'dan daha çok yakışmış. Doğruya doğru.
Çok ayıp. Tashigi>Smoker...Üç kılıç Luffy'ye, Zoro'dan daha çok yakışmış. Doğruya doğru.
Gerçekten bu mesajı atmış olamazsın.Çok ayıp. Tashigi>Smoker...
Yakışmamış mı?Bu cidden kırıcıydı ama. Onu söyleyeyim.
Harbiden de öyle heÜç kılıç Luffy'ye, Zoro'dan daha çok yakışmış. Doğruya doğru.
Luffy arkadaşının hayaline ihanet etmez.Zorocular endişelenmesin.Luffy'de üç kılıç var. Zorocular endişeli.
Tekniğin iyi ama geliştirmen lazım. Yardımcı olayım; bundan önce de Zoro'yu, Lastik Lastik Meyvesi yemiş haliyle çizmişti. Şimdi de Luffy'yi, 3 kılıç ile çizmiş. Buradan çıkacak sonuç, iki karakterin birbirinin yerini alabildiği ve denkliğidir.Buradan luffy=zoro çıkartılabilir mi.. Ben şahsen çıkarmam ama fanlar belki çıkartır.
Tamamen objektif söylüyorum; Zoro'dan daha çok yakışmamış.Yakışmamış mı?
İşte insan üzülünce her şeyi yapabiliyor...Gerçekten bu mesajı atmış olamazsın.
Ben de Smoker'ın, Tashigi içindeki hâlini beğenmiştim. O yüzden sorun yok.İşte insan üzülünce her şeyi yapabiliyor...