Aynen taştan olsun da Momo da kötü yerden vurdun. Ama o şimdi çakma Ejder sayılıyor mu?Ejder olsun taştan olsun diyorsun. Momonosukeyi de beğeniyon mu?

Aynen taştan olsun da Momo da kötü yerden vurdun. Ama o şimdi çakma Ejder sayılıyor mu?Ejder olsun taştan olsun diyorsun. Momonosukeyi de beğeniyon mu?
Mavi ejder diyince şöyle bir renk tonuyla o karanlık havayı verebilirmiş.
![]()
Ama kapak biraz çocukların okuduğu boyama kitabı kıvamındaydı asıl sıkıntı o yoksa problem yok yeşil yada beyaz da olabilir
İşte böyle yorum yapana saygım var. Bu benim açımdan güzel eleştiri. Buna diyebileceğim bir şey yok. Dediğin tonda boyasa daha güzel olurdu.Mavi ejder diyince şöyle bir renk tonuyla o karanlık havayı verebilirmiş.
![]()
Ama kapak biraz çocukların okuduğu boyama kitabı kıvamındaydı asıl sıkıntı o yoksa problem yok yeşil yada beyaz da olabilirdi.
Pembe ejder işte :SAynen taştan olsun da Momo da kötü yerden vurdun. Ama o şimdi çakma Ejder sayılıyor mu?![]()
Sabo kadar ejder olamadılar değil mi Doragonum?Pembe ejder işte :S
Görseler ''abi bizim adımız ejder kızma sen'' derler.Sabo kadar ejder olamadılar değil mi Doragonum?
Pembesi de bizim. Dışlamamak lazım.Pembe ejder işte :S
Hayatında kaç kere ejder gördün?Hayatında Ejder görmemiş kitleye bak renk beğenmiyorlar. Mavi gözlü beyaz ejder, Takaounun mavi ejderi uzar gider liste... Beğenmeyenler kapının dışında ağlayabilirler. Gayet güzel ve karizma...
Çok kere senin ilk mi olacak?Hayatında kaç kere ejder gördün?![]()
Hee, capon cinsinden ilk bu. Ben hep batının ejderleri ile muhatap olduğum için, böyle doğu ejderlerini pek bilmiyorum.Çok kere senin ilk mi olacak?![]()