Hobi la ama istiyorsan konserden de kırsınlar parayı.Korsanligi birakip konserden mi parayi kiracak bunlar.
Kaido da bas gitar caliyormuş.![]()
Kaido'da gitar kırmak yerine adam fırlatıyor desene

Hobi la ama istiyorsan konserden de kırsınlar parayı.Korsanligi birakip konserden mi parayi kiracak bunlar.
Kaido da bas gitar caliyormuş.![]()
İşin şakasini yapiyoruz da yoksa canı sıkıldıkca o tip işler yapacak hali yok heraldeÇeviren arkadaş düz şekilde çevirmiş (Gerçi Çince kaynakta duş/banyo diye çevirmiş) ama Hawkins'in duş/banyo olayı şu küvette köpüklü banyo sefası yapanlar falan var ya onlar gibi olabilir, adam bunu hobi haline getirmiş.![]()
Benden bahsediyirsan sadece ben cikarmadim bu olayi.Komiklik olsun diye duş olayından ne çıkaracağını bilememiş şu arkadaşı kınıyorum.
Sana dememiştim.Şu arkadaş da olduk![]()
Neyse bekleyelim öğrenelim sebebini. Daha tanımıyoruz adamı pek.Benden bahsediyirsan sadece ben cikarmadim bu olayi.
Duş almak nedir ya hobi mi bu?
Adamin başka işleri var demek ki bu sekilde yazilmiş.
Adamlarin üstünde bir uğursuzluk var.
Duş olayini da görünce aklima o geldi hemen.
Mantikli da yani.![]()
Dediğim gibi ittifakta bir uğursuzluk var buna sebep olan en yakin kisin Hawkins gibi görünüyor. Bekleyip görelim.Sana dememiştim.
Neyse bekleyelim öğrenelim sebebini. Daha tanımıyoruz adamı pek.
Peki..O muhabbeti ben başlatmıştım ondan üstüme alındımSana dememiştim.
Antik dili bildiğini sanmam yoksa Robin'in kilit isim olmasının numarası kaçar. Her şeyin sesini duyuyor olabilir. Okuma yazması yarım olan Luffy babasının yoluna giderse tarih bilgini olan Teach beklenen kişi olarak kk'lığa yürüyebilir.Acaba Teach antik dili biliyor olabilir mi ?
La aman banane ne yapiyorsa yapsin...Kardeş sen şu kolu görmedin galibaDenizin ortasında bir deniz kralı fırlasa ne yapacak adam
Koleksiyon yapıyor ki bi bildiği var
![]()
Şu arkadaş da olduk![]()
Hayatinda et mi görüyon la sen mangali felan yolda görüyorsun daLa Dofy ile ben zıt şeyleri seviyorum o zaman, benim hayatım et ve mangal.
Killer yemek yapmayı seviyor, Sanji ile kardeş teorisine ışık yakılmış.
Perona baya yaşlıymış, çocuk gibi çiziyor, değişik bir kafa, sevmedim.
Nami için diyecek bir şey yok. Kendi de cinsel baktığı için sorun yok diyor.
Bunun hocası kim?