Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    444
King ile dövüşen Zoro, Kaido'ya kalıcı yara verip gelmiş. Üzerine serideki en büyük güçlerden üst düzey kral haki kullanmayı öğreniyor.

Kata ile dövüşen lütfünün bunun yanına koyabileceğimiz bir olayı yok.

Tabi bunu kendine yediremeyen luffy fanlarının zamanında Zoro uzaktan Monet'i kestiğinde saldırısına haki falan koymadı yalan söylemeyin uydurmayın, yerden taş kaldırıp atmıştır demeleri gibi şimdi de Kata şişirmeleriyle uğraşıyoruz.

Kata, Zoro ile karşılaşsaydı ve Luffy King ile karşılaşsaydı değil Kata, Zoro'nu kendisi bile şuan King'i yenemiyordu :oleyo2:

Yanlış yorumların efsanesi gibi konu :ehe:
 
Son düzenleme:
King ile dövüşen Zoro, Kaido'ya kalıcı yara verip gelmiş. Üzerine serideki en büyük güçlerden üst düzey kral haki kullanmayı öğreniyor.

Kata ile dövüşen lütfünün bunun yanına koyabileceğimiz bir olayı yok.

Tabi bunu kendine yediremeyen luffy fanlarının zamanında Zoro uzaktan Monet'i kestiğinde saldırısına haki falan koymadı yalan söylmeyin uydurmayın, yerden taş kaldırıp atmıştır demeleri gibi şimdi de Kata şişirmeleriyle uğraşıyoruz.

Kata, Zoro ile karşılaşsaydı ve Luffy King ile karşılaşsaydı değil Kata, Zoro'nu kendisi bile şuan King'i yenemiyordu :oleyo2:

Yanlış yorumların efsanesi gibi konu :ehe:
Red zaten ankette katakulli diyenlerin hiçbir manga yorumunu kaale almamak lazım :ehe: Akıl var mantık var gerçi çöp piece'te yok çünkü beyinsiz bir mangakası var. Neyse Fatihin hakisi olan bir karakter olmayan birilerine göre çok daha güçlü. Hele ki Fatihin hakisini üst düzey kullanabiliyorsa o karakter fatihin hakisini kullanmayı bilmeyen birini eşek sudan gelene kadar döver. Velhasıl kelam King katakulliyi eşek sudan gelene kadar döve döve anasını unutturur:hhh::flaugh:
 
Red zaten ankette katakulli diyenlerin hiçbir manga yorumunu kaale almamak lazım :ehe: Akıl var mantık var gerçi çöp piece'te yok çünkü beyinsiz bir mangakası var neyse Fatihin hakisi olan bir karakter olmayan birilerine göre çok daha güçlü. Hele ki Fatihin hakisini üst düzey kullanabiliyorsa o karakter fatihin hakisini kullanmayı bilmeyen birini eşek sudan gelene kadar döver. Velhasıl kelam King katakulliyi eşek sudan gelene kadar döve döve anasını unutturur:hhh::flaugh:
Yalnız Katakuri'de kral haki var. King'de yok.
 
Animeye yakılmasına gerek yok bile , şu olay cevaplıyor herşeyi , king savunma modunda değilken bile kaidodan sağlam savunması olan bir karakter. wano gear 4 luffy kaidoyu saldırı yağmuruna tuttuğunda ryou kullandığı saldırıya kadar işlemedi. Oysa wano gear4 zayıf luffy , katakuriden kan alıyordu vuruşları ile.

King hız modunda olsa , katakurinin hasar verebilecek saldırısı yok. King h.haki seviyesi bir karakter , ayrıca alevleri magma kadar sıcak diyor , logia olmadan logia saldırısı yapabilecek bir herif , ve zoro h.haki basmadan yonkouya sağlam hasar vurabilen bir katakter , h.haki basmış saldırısı kingin final saldırısını bastırdı diye kingin alevleri zayıf olmuyor , o alevler normal hakiye bile baskın gelir muhtemelen , ryou ve h.haki nin wano da zorunluluk haline gelmesi bundan dolayı , mesala luffy vs ceaser vs sine bakarsan , luffynin haki basmasına rağmen etki aldığını görürsün , akaniu ve kuzan tarzı biriyle savaşsaydı da zamanla etki alacak duruma gelirdi , katakurinin silahlanma sertliği luffyden fazla olabilir belki ama magma kadar sıcak alevi uzun süre bloklayamaz , Herşey katakurinin aleyhine bu savaşta. Kinge üstün geleceği bir özelliği yokki , geleceği görse ne olacak , king çok hızlı , ayrıca alan menzilli etkili saldırı yapabiliyor , uçabiliyor , ayrıca zoan yenilenmesine de sahip. king olduğu yerde dursa ve katakuri buna saldırsa durmadan kendisi yorgunluktan bitecek zaten. Ayrıca kingin saldırıları da zayıf değil , hem fiziksel hem diğer anlamda , zoronun wano sonu uyanmış zoan fırlattığı ve seraphim püskürttügü sahnelere bakmak lazım , katakuriden bu tarz bir fiziksel güç görmedik , yani king muhtemelen , katakurinin o devasa saldırısını da bloklayacak hatta püskürtecek bir fiziksel güce sahip.
"King savunma modunda değilken bile Kaido'dan sağlam savunması olan bir karakter"

Yanlış anlıyorumdur veya ironi olabilir diye tekrar tekrar okudum. Ateşi kapalı kingin savunması>Kaido anlamında söylememişsindir umarım. Bu forumda okuduğum açık ara en saçma şey olur çünkü.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık