Konu troll amaçlı değil miydi ya pardonOrtamda çay olduğu halde Jinbei'nin imza istediği Kata.Yanındaki Bege,Pedro ile Luffy'yi durdurmasına engel olamıyor pek de kendisi.![]()
![]()
![]()

Konu troll amaçlı değil miydi ya pardonOrtamda çay olduğu halde Jinbei'nin imza istediği Kata.Yanındaki Bege,Pedro ile Luffy'yi durdurmasına engel olamıyor pek de kendisi.![]()
![]()
![]()
Yubashiri kardeşim için özel olarak açtım yarı troll yarı ciddi.Gördüğün üzere balık reise oy da çıktıKonu troll amaçlı değil miydi ya pardon![]()
Yok artık.O kadar da değil.3 tane Jimbei bile alamaz.
Çok zor.Kasmadan yenerler ama.Gerçi malum bir şahıs yapamaz muhtemelen.Sağ Kollar, 3. Komutanlara tek atar.
Eşşek vs Sengoku açsan eşşeğe de oy çıkar illa ki.Yubashiri kardeşim için özel olarak açtım yarı troll yarı ciddi.Gördüğün üzere balık reise oy da çıktı.Who ile eşleştiğini öğrendikten sonra ne hissetti merak ediyorum reis.
Yok artık.O kadar da değil.
Reis en sonunda çeyrek attıracaksın. Ha gayret.Sağ Kollar, 3. Komutanlara tek atar.
Onun anketi yokmuydu zaten.Sengoku'nun keçiyle eşşek vs attırılıyordu xd.Eşşek vs Sengoku açsan eşşeğe de oy çıkar illa ki.
Karşısına Katakuriyi verdikleri için miYorumlara bakınca, "Forumda en çok ezildiğini düşündüğünüz karakter hangisi" adlı konuya, Jinbei yazmaya gidiyorum.