Silinmiş Üye
Keçi extreme zorlukta alır. Daha güçlerini bilmiyoruz ?Aynısını düşündüm. Ben de gidip Roger vs Sengoku'nun keçisi konusu açacağım.
Keçi extreme zorlukta alır. Daha güçlerini bilmiyoruz ?Aynısını düşündüm. Ben de gidip Roger vs Sengoku'nun keçisi konusu açacağım.
Güzel demişsin o zaman .d.Gemide durmayı öğrendiği vakit >Kata olabilir Linlin.Zoro vs kata konusunda bazıları zoro çatıda kata'nın anasını kesiyor, kata'yı mı alamayacak yorumlarına atıfta bulunmuştum.
Diğer konular neden varsa ondan.Bu arada niye böyle bir konu var?
Yok demek istediğim 2+2'yi tartışmak gibi bir şey bu.Diğer konular neden varsa ondan.
Tartışanlar olduğu için açıldı zaten.dYok demek istediğim 2+2'yi tartışmak gibi bir şey bu.
Neyini tartışıyorlar ki, kungfu panda bm'nin sağ kolunu mu alacak?Tartışanlar olduğu için açıldı zaten.d
Jinbei şovlardan şovlara atlarken, doffy sadi-chan'ın kölesi oldu diye kıskanıyorsun.Boş yapma kırıspi
Aynı Carrot düz haliyle yeşil'i hufhuflatıyordu:dHayır sıralarsan da acı gerçekle baş başa kalıcakın kekomWanda ile Carrot'u sulong formları bitti diye yenebilen bir adam Peros.Bunları atlaman da ayrı bir muntazam.Paspas sahnesi dediğin umarım ironidir.Oven'a en iyi tekniklerinden birini atıp adamı indiremeyen İchiji çok yardımcı olmuş gerçekten ya da off panelde ağzına tepiği vurduğu Yonji iyi yardım etmiş
Niji harbi işe yaradı onu atlamayalım .d
Dof'a bir tane vurmaz Luffy şu an.Allah yukarda iyi kucağa geliyor
Dof ile karşılaşsa artık daha rahat kucaklanır tekniği geliştirdi xD