Uchiha ITACHI 29 Kas 2021 #341 Katakuri Jack i döndüre döndüre , bak ama döndüre döndüre döver 20 yıllık one piece de Yeşilçam sahnesi görmedik demeyiz
Katakuri Jack i döndüre döndüre , bak ama döndüre döndüre döver 20 yıllık one piece de Yeşilçam sahnesi görmedik demeyiz
Miyata Ichiro 29 Kas 2021 #342 Mihawk dedi ki: Karanlık leke ne demek? Genişletmek için tıkla ... Bizim forumun klasına uymamış bu konu.Gerçi açılma tarihini ve o zamanki Jack'in sağ kol düşünülmesi muhabbetlerini biliyorum da 2018de bile ne tartışmalar dönmüş Tiksav Lee dedi ki: Şu konunun başlığını biri Jack vs Charlotte Perospero olarak değiştirsin Genişletmek için tıkla ... Cracker da fazla gelir tabii Son düzenleme: 29 Kas 2021
Mihawk dedi ki: Karanlık leke ne demek? Genişletmek için tıkla ... Bizim forumun klasına uymamış bu konu.Gerçi açılma tarihini ve o zamanki Jack'in sağ kol düşünülmesi muhabbetlerini biliyorum da 2018de bile ne tartışmalar dönmüş Tiksav Lee dedi ki: Şu konunun başlığını biri Jack vs Charlotte Perospero olarak değiştirsin Genişletmek için tıkla ... Cracker da fazla gelir tabii
Onizuka 29 Kas 2021 #343 Gereksiz konu açılmış.Kimse kusura bakmasın Jack alır demek trollüktür. Ark sonu King vs Katakuri açılacak.
Gereksiz konu açılmış.Kimse kusura bakmasın Jack alır demek trollüktür. Ark sonu King vs Katakuri açılacak.
loveCook 29 Kas 2021 #344 Mr.Bushido dedi ki: Olan neyse onu söyledim. Aklımda Sanji ile ilgili zerre bir şey yoktu valla sksksksk Ama Zoro ve Sanji ikilisi hakkında konuşacaksak… Zoro şu saatten sonra dönüp bakmaz valla… Genişletmek için tıkla ... İyi iyi olmasın zaten. ? Zoro ve Sanji konuşmayalım boşver o konularda yanılmaya bir türlü doymadınız.
Mr.Bushido dedi ki: Olan neyse onu söyledim. Aklımda Sanji ile ilgili zerre bir şey yoktu valla sksksksk Ama Zoro ve Sanji ikilisi hakkında konuşacaksak… Zoro şu saatten sonra dönüp bakmaz valla… Genişletmek için tıkla ... İyi iyi olmasın zaten. ? Zoro ve Sanji konuşmayalım boşver o konularda yanılmaya bir türlü doymadınız.
Tiksav Lee 29 Kas 2021 #345 Onizuka dedi ki: Gereksiz konu açılmış.Kimse kusura bakmasın Jack alır demek trollüktür. Ark sonu King vs Katakuri açılacak. Genişletmek için tıkla ... Kanka konu eski ya önceden Queen ve King yoktu meydanda
Onizuka dedi ki: Gereksiz konu açılmış.Kimse kusura bakmasın Jack alır demek trollüktür. Ark sonu King vs Katakuri açılacak. Genişletmek için tıkla ... Kanka konu eski ya önceden Queen ve King yoktu meydanda