Haftaya Luffy Kata'yı havaya uçurursa anketteki oy sayısı fena değişir ama. 

Ama ikisini de Luffy uçurmuş olacakHaftaya Luffy Kata'yı havaya uçurursa anketteki oy sayısı fena değişir ama.![]()
Law'ı adamdan sayan yokAma ikisini de Luffy uçurmuş olacakGüç çıkarımı yapmak zor.
Tabiki bunu savunacaksin yoksa nasıl hala Zoro Luffy'e denk demeye devam edebilirsin ki.Luffy handikaplı falan değildi, yedi içti, yattı sonra g4'te sadece bir yumruk attı. Kendi kendinize uydurma yapmayın, çocuğun olmayan dişi bile geri geldi.
Dof ve Luffy hakında ne düşündüğümü zaten biliyorsunuz bu dövüşü de Dof reis alır![]()
Ya hani Kraker gibi yenilirse ya da bir şekilde karizması falan çizilirse yandı forumda onu demek istedim.Ama ikisini de Luffy uçurmuş olacakGüç çıkarımı yapmak zor.
Sanırım G4 baz alınıyor sadece. Halbuki Doflamingo %50'sindeydi.Law'ı adamdan sayan yok![]()
+1... Kata daha G2siz Luffye vuramıyor. Bir de Luffynin yanında Law olduğunu hayal edin. Dof 2sini 5 saniyede paketlemişti. Dressrosada Dof yerine Katakuri olsa bölüm sayısı yarı yarıya azalırdı resmen.Law'ı adamdan sayan yok![]()
Doflamingo'nun yeteneği sayesinde Law'ın işlevi azaldıLaw'ı adamdan sayan yok![]()
Bana mantığını anlat olayın neden handikaplı olduğunu falan, söylediğimin cevabını vermeden konuyu değiştirme.Tabiki bunu savunacaksin yoksa nasıl hala Zoro Luffy'e denk demeye devam edebilirsin ki.Ama yok sen her türlü dersin.
Ya o danın saçmalıkları ,1 saat luffy bellamy ile dövüşü , tamamıyla saçmalıktan ibaret vur bir tane geç ne uğraşıyon luffy bellamy ile uğraşırken law yukar da tek kaldı paket yaparlar tabi.+1... Kata daha G2siz Luffye vuramıyor. Bir de Luffynin yanında Law olduğunu hayal edin. Dof 2sini 5 saniyede paketlemişti. Dressrosada Dof yerine Katakuri olsa bölüm sayısı yarı yarıya azalırdı resmen.![]()