Orada ki 11 saat hiçbir anlam ifade etmiyor. Sonuçta adam tek"e gitti.Adamın su avantajı kaptanı+Nami'nin 11 saatte yenemediği adamı yenmesini sağlamaz.

Orada ki 11 saat hiçbir anlam ifade etmiyor. Sonuçta adam tek"e gitti.Adamın su avantajı kaptanı+Nami'nin 11 saatte yenemediği adamı yenmesini sağlamaz.
Evet.Orada ki 11 saat hiçbir anlam ifade etmiyor. Sonuçta adam tek"e gitti.![]()
Cracker zaten all star seviyesinde bir adam.Tobi Roppo olayı bunun kaymağı oldu sadece.Ha meyve potansiyeli olarak bakarsak bana göre Smoothie'nin meyve>Kata ve Cracker'ın meyve olarak geliyor.Sadece meyvesini baz alırsak Katakuri'den daha fazla potansiyele sahip isim.En büyük zayıflığı kişiliği ve darbelere dayanıksızlığıdır.2. zayıf noktasını meyvesi ile kapatmış ama bana göre hiçbir zaman Bisu-Bisu meyvesini tam potansiyeli ile kullanamamıştır.Tobi Roppo ile karşılaştırılsa bile en All Star seviyesi olduğunu Luffy ile olan dövüşünde kanıtlamıştır.
Bu adamı Page One ile karşılaştırıyorlardı.Page One'ın kendisinden daha iyi olan tek özelliği vücudunun dayanıklılığı.Cracker zaten all star seviyesinde bir adam.Tobi Roppo olayı bunun kaymağı oldu sadece.Ha meyve potansiyeli olarak bakarsak bana göre Smoothie'nin meyve>Kata ve Cracker'ın meyve olarak geliyor.
Cracker'ın tek bir askeri >>Page One.Bu adamı Page One ile karşılaştırıyorlardı.Page One'ın kendisinden daha iyi olan tek özelliği vücudunun dayanıklılığı.
Page One denilen adam şimdi Usopp'a meze olacak.Bu adamı Page One ile karşılaştırıyorlardı.Page One'ın kendisinden daha iyi olan tek özelliği vücudunun dayanıklılığı.