400 dedim ama o kadar yoktur en fazla taş çatlasa 300
Pekoms 330 mOvendan 500 m b bekleyen arkadaşlar sanjinin 500-600 m lik birinin göremediği hızda tekme atmasını mı bekliyor.
Oy vermedim maks 200 milyon beli
Pekoms 330, Tamago 430, Peros 700400 dedim ama o kadar yoktur en fazla taş çatlasa 300
Niye luffy 1m den fazla olan katayla dövüşüyor şu an pekomsun ödülü bukadar yüksekse ovenin çok daha yüksektir.Ovendan 500 m b bekleyen arkadaşlar sanjinin 500-600 m lik birinin göremediği hızda tekme atmasını mı bekliyor.
Dusuktur neyini anlamadin ? Bobbinin odulu kacti ? Onun duzeyindedir ki zaten 200 kusur milyon da kotu degilPekoms 330, Tamago 430, Peros 700
Nasıl maksimum 200 veya 300 anlamadım.
Sanjiyi vergo ve dof karşısında gördük. Ki 600 seviyesi vergoya çok dofa yakın belki doftan bile fazla. Dofa sanjinin dof anlamadan tekme attığını düşünüyorumda komik geliyor bana. Eğer 600 civarıysa oda biraz saçmalamış olur.Niye luffy 1m den fazla olan katayla dövüşüyor şu an pekomsun ödülü bukadar yüksekse ovenin çok daha yüksektir.
Odulun guc unsuru icin bir gosterge oldugunu sanmiyorum cok. Ikincisi doffy eger odul katagorisinr koysak . Bence 800-900 edebilecek bir potansiyel de ve sanjiye gelirsek 500 milyom berilik adama vurabilir bence artik vursun bir zahmet yonkou arctalar cunki . Her ark bir seyler artacak cunkiSanjiyi vergo ve dof karşısında gördük. Ki 600 seviyesi vergoya çok dofa yakın belki doftan bile fazla. Dofa sanjinin dof anlamadan tekme attığını düşünüyorumda komik geliyor bana. Eğer 600 civarıysa oda biraz saçmalamış olur.
Bu sayfayı atladığın için sanırım 200 milyona takıldın.Dusuktur neyini anlamadin ? Bobbinin odulu kacti ? Onun duzeyindedir ki zaten 200 kusur milyon da kotu degil
Doflamingo schbukai olmasaydı şu yaptığı icraatlerle 1 milyardan baya baya fazla bir ödülü olurdu.Sanjiyi vergo ve dof karşısında gördük. Ki 600 seviyesi vergoya çok dofa yakın belki doftan bile fazla. Dofa sanjinin dof anlamadan tekme attığını düşünüyorumda komik geliyor bana. Eğer 600 civarıysa oda biraz saçmalamış olur.