kadir †. 30 Ocak 2024 #91 Kadrodan 5 oyuncu vefat etmiş. Tayfalar hep eksik. Ümit Yesin Özkan Uğur Zeki Alasya Evin Esen Arda Öziri
Kadrodan 5 oyuncu vefat etmiş. Tayfalar hep eksik. Ümit Yesin Özkan Uğur Zeki Alasya Evin Esen Arda Öziri
Rob Lucci Perşembe saat 01:25'de #92 Rob Lucci dedi ki: abi seçtiğim fotoğrafların saçmalığına kahkaha atıyorum bi 10 dakikadır ahahaha oynak balina ve muharrem'e seçtiğim fotoğraflar. Genişletmek için tıkla ... Aradan seneler geçti, seneler sonra foruma giriş yaptım ve bu konuyu gördüm SSDFKJHSKFSDF. 10 dakikadır gülüyorum nasıl bir hayal gücü ve işsizlikle bu satırları kaleme almışım... Sevgiler herkese
Rob Lucci dedi ki: abi seçtiğim fotoğrafların saçmalığına kahkaha atıyorum bi 10 dakikadır ahahaha oynak balina ve muharrem'e seçtiğim fotoğraflar. Genişletmek için tıkla ... Aradan seneler geçti, seneler sonra foruma giriş yaptım ve bu konuyu gördüm SSDFKJHSKFSDF. 10 dakikadır gülüyorum nasıl bir hayal gücü ve işsizlikle bu satırları kaleme almışım... Sevgiler herkese