Bunu da ekledim.Crocodile![]()
Crocodile serideki herkesin annesi olma potansiyeline sahip 2 oy almış bileCrocodile![]()
Fake olabilir.Puddingin annesi = Big Mom = Big Momun değer verdiği fotoğraf Caramel Ana
Biraz çelişkili bir yorum oldu ama neyse.
Yok onu bende mantıklı buluyorum hatta ankete bile ekledim. Çelişkili bulduğum şey Puddingin annesi ya da Big Mom demen.Fake olabilir.
Misal fotodaki gerçek BigMom'dur , ruhunun büyük kısmını oraya hapsetmistir, Sauron gibi.
Gördüğümüz onun yerine geçen göstermelik bedendir. BigMom bu sayede yüz yaşından yaşlıdır sürekli beden değiştiriyordur falan. Resimdeki orijinal ruh hasar alınca da bedeni zarar görüyordur
sen olsan bu teori ve düşünceye göre resmi ortada savunmasız bırakıp hedefmi yaparsın? Yoksa çok sağlam bir yere mi saklarsın ? Daha çok duygusal bir hassasiyet olması daha mantıklıFake olabilir.
Misal fotodaki gerçek BigMom'dur , ruhunun büyük kısmını oraya hapsetmistir, Sauron gibi.
Gördüğümüz onun yerine geçen göstermelik bedendir. BigMom bu sayede yüz yaşından yaşlıdır sürekli beden değiştiriyordur falan. Resimdeki orijinal ruh hasar alınca da bedeni zarar görüyordur