Benle mi uğraşıyorsunuz anlamadım gitti:STek hapisane gördük oda denizin ortasında oda olmaz yani başka?
Kılık-kıyafet,sigara,delici silahlar,ateşli silahlar,toplar,pasifistalar vb.
Benle mi uğraşıyorsunuz anlamadım gitti:STek hapisane gördük oda denizin ortasında oda olmaz yani başka?
oha buda güzel gerçektenBir beden sadece 2 ruh taşıyabiliyorse.Gura gura özelliğini almak için BB kendi ruhunu yami yami içinde hapsetmiş olabilir.BB yami yami yemeden önce sakin bi adam olarak gözüküyor.BB nin gözü dünüp Thatch öldürüp yami yami yedikten sonra kendi ruhuda ölmüş olabilir sadece meyvenin kontrol ettiği beden olabilir.
Meyvelerin sırrıda one piece in bir parçası
lazerler hakkında -konuyla ne kadar alakalı olacak bilmiyorum ama- kizarununda biraz bekleyerek attığı oluyor. Beklenmesinin nedeni bence patlama etkisini arttırmak. Misal kizaru hawkinsi vururken hiç beklemeden vurdu patlama falan olmadı. Gerçi evet kizarunun bariz bir farkı var PX ler kadar beklemeden aynı patlamayı yapabiliyordur misalPx olayı hariç mantıklı, olabilir
Px olayını ben şöyle görüyorum, vegapunk birşekilde kopyalama yapabildi, kuma'nın aynı vücut yapısı ve yüzünü nasıl çoğalttıysa, kizaru'nun lazerlerinide kopyalamayı başardı.
Ve px'in lazer atma sesi ile kizaru'nun lazer atma seslerine bakın orada bir farklılık var, yani ruhtan bir parça olamaz bu.Sadece ışın silahını, kizarunun lazerini inceleyerek yapmayı başardı bence.Px'lerin lazerleri atması için biraz daha beklemesi gerekiyor çünkü, Kizaru ise anında gönderebiliyor lazerini.
Yani px lazerlerinde vegapunk'ın teknolojisi var meyve gücü değil.
Bence tam tersi her şeyin ruhu var. Tayfa çok sevdiği için iletişime geçebildi sadece.Ben buna katılmıyorum.Her cansız şeyin ruhu yoktur çünkü.
Nesneyi çok seven birileri olursa ruhu vardır örneğin Luffylerin ilk gemisi gibi.