SağolasınGenel hatlarıyla bu şekilde yorumlarını görüyordum. O yüzden kafamda öyle bir intiba oluşmuş senin hakkında. DnS yazmışsa kesin Sanji veya Luffy gömüyordur gibisinden. Bu ön yargı yüzünden kendimden utandım. Bunu anlatmak istedim
Yoksa üstteki konuda yazdıklarına bir lafım yok hatta baya temiz bir çalışma olmuş. Eline, emeğine sağlık.

Sanji'nin nefret ettiği ailesinden eğitim alma olayı bilmem nasıl olurdu. Gerçi kendim için değil kaptanım için diyip girebilirdi o toplara ama mangaka Luffy harici Hasırlara Wano'da p-up vereyim şeklinde düşündüğü için sanırım bu tarz bir olay görmedik.Eline sağlık bu şekilde konunun toparlanması çok güzel olmuş. Luffy konusunda şunu diyebilirim : mangaka seri başından beri luffy nin aslında yenemeyeceği rakiplerle karşılaştırıyor ve bu yüzden dövüşlerde kazanması için abuk durumlar oluşuyor. Mangakanın tarzı bu demek ki. Sanji konusunda da insan düşünmeden edemiyor. Madem böyle bir güç verilecekti hem fiziksel hem mental gelişimi açısından ailesinin yanına gönderilse ne güzel olurmuş aslında. Neyse ben de konudan çıkmayayım bazı görüşlerine katılmıyorum ama forumda bu konuların üzerine en çok sen düşüyorsun bu anlamda saygıyı hak ettiğini düşünüyorum
Düşüncelerin için teşekkürler

@Notanymore
Teşekkürler.
Kral haki güçten bağımsız tamamen iradeyle ilgili bir durum olarak değerlendirilmeli aslında. Ne kılıç ustalığı ne başka bir dövüş stili kullanıcısı olarak bakmamak lazım. Mesela Ace ve Dof. Küçük yaşta kral haki patlaması yaşadıklarında bu sadece iradelerinin dışa vurumuydu. O an güçlü değillerdi, ne gözlem ne silahlanma hakimleri vardı. Ama iradeleri çok güçlüydü. Ben kral haki hariç hiçbir haki türü kullanmayan ama iradeleriyle insanları etkisi altına alıp kendine hayran bırakan insanlar görmek isterim mesela seride.
Bunun dışında @William cutting de örneklerini vermiş.. Ryuma'da %99 kral haki var. Mihawk'ta bana göre %99 yine var. Seri sonu tüm kral haki kullanıcılarını toplasan kılıç ustalarını bunların içinde hatırı sayılır bir oran eder.