Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Caesar Clown

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 19 73.1%
  • Sevmem

    Kullanılan: 7 26.9%

  • Kullanılan toplam oy
    26

Caesar Clown (Shīzā Kuraun), hem MADS araştırma ekibinde, hem de Dünya Hükümeti'nin altında eskiden arkadaşı olan Vegapunk ile çalışmış bir bilim insanıdır. Yaptıkları nedeniyle Punk Hazard Arkı'nın birincil düşmanlarından biri ve Hasır Şapkalar'ın Yeni Dünya'da karşılaştığı ilk ana düşman olarak kabul edilir. Kimyasal kitle imha silahları konusunda önde gelen bir uzmandır ve bu nedenle başına 300.000.000 Beri ödül konmuştur.

Dressrosa Arkı sırasında Donquixote Doflamingo, Caesar'ın direkt emri altında olduğunu söylemiş ve böylece onu kanundan korumuştur. Doflamingo'nun yenilmesi ve tutuklanması üzerine bu koruma ortadan kalkmış ve Caesar'ın donmuş ödülü tekrardan aktif olmuştur. Bir süre Hasır Şapka ve Kalp Korsanları İttifakı'nın rehinesi olarak kaldıktan sonra, Capone Bege tarafından Sanji ile birlikte Tüm Kek Adası'na götürülmüş ve bu sefer de Koca Ana'nın tutsağı olmuştur. Daha sonra Tank Ateşi Korsanları tarafından serbest bırakılmış ve Koca Ana'ya düzenlenen suikast girişiminde yer almıştır. Girişmin başarısız olması ve ittifakın dağılmasının ardından, kalbini geri almış ve kendi yoluna gitmiştir.

Görünümü

Caesar, Şeytan Meyvesi yeteneğinden dolayı oldukça gazımsı bir görünüme sahiptir. Çok uzun ve diken biçimli siyah saçları, kahverengi gözleri (animede sarıdır) ve kafasının arkasına doğru uzayan uçları kıvrımlı iki boynuzu vardır. Son derece uzun boyludur (Brook ile yan yana durduğunda ondan uzun olduğu görülmüştür). Dudaklarına mor renkte ruj sürer ve gözlerine koyu renkte makyaj yapar. Küçük, düz bir burnu ve uzun ince kaşları vardır. Kolları, vücudunun geri kalanına kıyasla çok incedir.

Caesar kıyafet olarak her iki tarafında da pembe renkte "GAS" yazan açık mavi renkte büyük bir palto, (ilk gösterimlerinde bu ceket yoktu), üzerinde kenarları turuncu renkte kahverengi çapraz çizgiler olan sarı renkte bir tulum giyer. Tulumun uzunluğu dizlerinin altına kadardır ve bu yüzden kıllı bacakları görünür. Ayrıca ellerine üzerlerinde beyaz renkte "CC" harfleri olan koyu mor renkte eldivenler takar. Sürekli gaz halinde olduğu için ayakkabı kullanmaz, ancak güçleri devre dışı kaldığında ayaklarına basit bir çift ayakkabı giyer.

Shinokuni'yi emdikten sonra, Caesar'ın tüm vücut yapısı, emdiği gazınkiyle eşleşen daha koyu bir gaz rengine dönüşür, saçları tamamen dağılır ve boyutu bir devinki kadar büyük olur. Ayrıca boynuzlarının arkasında mercan şeklinde bir taç oluşur. Göğsünün ön tarafında kanji ile "Ölüm Ülkesi" (死国) kelimesi yazar.

Dört yıl önce daha saçları daha kısaydı ve yuvarlak bir kesime sahipti. Üzerinde yine paltosu vardı, ancak altına puantiyeli bir tulum giyiyordu.

Kişiliği

Smoker, Caesar'ın "aşırı çılgın bir manyak" olduğunu söylemiştir ve Caesar'ın Punk Hazard'a yaptıkları Smoker'ın sözlerini doğrular niteliktedir. Çok zalim, kibirli, düzenbaz, uğursuz ve genel olarak çok kötü bir insan olan Caesar, etrafındaki her şeye ve herkese zarar vermekten ve onları yıkıma uğratmaktan büyük zevk alır. Kimyasal bir silahı harekete geçirerek Punk Hazard sakinlerinin çoğunu öldürmüş veya sakat bırakmış ve adayı yok etmiş; Doflamingo gibi vicdansız kimseler için kitle imha silahları üretmiş ve bu silahları onlara satmış; yeni silahlarını insanlar üzerinde test ederken potansiyel alıcılar için canlı yayın yapmış; üzerinde deney yaptığı çocukların kaçmalarını engellemek için onları öldürücü, bağımlılık yapan bir uyuşturucu ile beslemiş; yeni zehirli gaz silahı olan evcil hayvanı Smiley'yi test etmek için o an Punk Hazard'da bulunan herkesi (Trafalgar Law, Hasır Şapkalar, Smoker, Denizci askerleri, çocuklar ve kendisini körü körüne takip eden adamları) öldürmeye çalışmış ve tüm bunları en ufak bir pişmanlık veya üzüntü duymadan yapmıştır.

Egolu bir adamdır. Luffy, Magellan'ın Zehir Meyvesi sayesinde zehre karşı bağışıklık kazandığını ve Caesar'ın zehir tabanlı yeteneklerinin kendisine işlemediğini söylediğinde sahip olduğu Logia güçlerinin Magellan'ın Paramecia güçleri ile karşılaştırılmaktan çok büyük rahatsızlık duymuştur. Yine de Luffy'nin kendi ürettiği zehirden etkilenmemesine oldukça şaşırmıştır. Yarattığı biyolojik silahlarla gurur duyar. Koro isimli silahının beklenmedik gücünden dolayı gururluyken, Hasır Şapka Korsanları onu zehirlenmiş Mink Kabilesi'ni kurtarmaya zorladığında mutsuz olmuştur. Tank Ateşi Korsanları'nın Koca Ana'ya suikast düzenlerken KX Roketleri'ni kullanması onu çok heyecanlandırmış, ancak Koca Ana sadece çığlık atarak roketleri kolayca imha edince hayal kırıklığına uğramıştır.

Caesar kelimenin tam anlamıyla duygu eksikliğine sahip bir manyaktır. Kitle imha silahları konusundaki titiz araştırmalar yapar. iİnsanları öldürürken veya çocuklara şiddet uygularken ve onlara "şeker" isimli uyuşturuculardan verirken herhangi bir pişmanlık ya da üzüntü belirtisi göstermemiştir.

Yeni geliştirdiği bir gaz silahını kendisini körü körüne takip eden adamlarının üzerinde denemesinden ve Havalı Yeti Kardeşler'e artık ona faydası olmadığını düşündüğünden Kahverengisakal'ı öldürmelerini emretmesinden sadist biri olduğu anlaşılmaktadır. Dört yıl önceki patlamanın gerçekleşmesine kendisinin sebep olduğunu söyleyerek o sırada kısmi felç geçiren Kahverengisakal'ı iyice kışkırtmıştır. Ayrıca kaçırdığı çocukları kontrol edebilmek için onlara ıstırap veren yoksunluk semptomları neden olan NHC10 isimli uyuşturucuyu vermiş ve çocukların beş yıl içerisinde öleceklerini hesapladığı halde bundan rahatsızlık duymamıştır. Zira bu çocukları bilimi için gerekli bir fedakarlık olarak görmüştür. Law onun bu yönünü iğrenç buluyordu. Caesar genelde elinde kokteyl bardağı tuttuğundan, kokteyl içmekten hoşlanıyormuş gibi görünmektedir.

Vegapunk'a karşı kin besler. Egolu biri olmasına rağmen oldukça temkinlidir. Denizciler adaya geldiğinde onlarla savaşmak yerine saklanmayı tercih etmiş ve Monet'yin Hasır Şapkalar'ın göründüklerinden çok daha güçlü olabileceklerine dair yaptığı çıkarıma güvenmiştir. Ayrıca saldırıya geçmeden ve olaylara kaza süsü vermeden önce Joker'ın onayını beklemiştir. Aynı zamanda tasarruf yanlısı biridir. Mevcuttaki bir zehri temizleyerek boşa harcamaz, bunun yerine zehri tek bir noktada toplar ve üreteceği bir kitle imha silahının içine sıkıştırır.

Çok iyi rol yapar ve yalan söyler. Genellikle astlarına ve çocuklara yalan söylerken duygusal bir moda girer. Adamları Smiley ile karşı karşıya geldiğinde Monet, Caesar'ın yalandan endişelenmiş gibi yaptığını belirtmiştir. Adamlarının kendisine olan sonsuz güveni sayesinde onları kolayca kandırmayı başarmış ve onları dört yıl önceki patlamadan Vegapunk'ın sorumlu olduğuna inandırmıştır. Ayrıca çok huysuz ve çabuk sinirlenen bir adamdır. Davetsiz misafirlerin ortaya çıkması gibi beklenmedik durumlarda veya işler ters gittiğinde hemen öfkelenir. Son dövüşlerinde Luffy'ye karşı üstünlüğü kaybetmeye başlayınca soğukkanlılığını yitirmiş, adamlarına Shinokuni gazını içeri almalarını emretmiş ve onların yerine kolayca yeni adamlar bulabileceğini söylemiştir. Daha sonra yeni edindiği gücünü test etmek için adamlarını bizzat öldürmeye çalışmış ve bu süreçte gerçek yüzü ortaya çıkmıştır.

Aşırı derece gururludur. Dört yıl önce Punk Hazard olayına neden olan silah üzerinde yaptığı çalışmanın başarısız olmadığını, aksine büyük bir başarı olduğunu söyleyerek üstünlük kompleksini açıkça göstermiştir. Yaptıkları ile gurur duyması nedeniyle, düşmanları tarafından övülse bile yüzü kızarır, ancak Vegapunk övüldüğü zaman kendisini küçük düşürülmüş hisseder. Ayrıca beklemesini söylediği halde Smiley'nin onu dinlemeyip şekeri yediğini görünce şok olmuş ve Monet, Smiley'nin onu dinlemediğini söylediğinde bunun sorun olmadığını belirtmiştir. Gururuna rağmen, yeteneğini aşan şeyleri yapamayacağını kabul eder. Koca Ana ondan ailesi için devler üretmesini istediğinde, Caesar bunu yapamayacağının farkındaydı. Bunlara ek olarak kendisine hakaret edilmesinden de hoşlanmaz. Law ona aptal dediğinde, Law'un kalbini sıkarak karşılık vermiştir. Benzer şekilde, Bege ona aptal dediğinde, öfkeyle Bege'in aslında onun bir dahi olduğunu söylemek istediğini iddia etmiştir. Çoğu Logia kullanıcısının aksine, Şeytan Meyvesi yeteneğini her zaman aktif tutar ve ya tamamen ya da kısmen gaza dönüşmüş halde dolaşır.

Caesar'ın kendisini şaşkına çeviren şeyler karşısında kolayca şok olma gibi tuhaf bir alışkanlığı vardır. Bu olduğunda genellikle komik bir ifadesine sahip olur. Luffy, yaptığı ikinci Gastanet saldırısından sağ kurtulup, zarar görmemiş halde onun arkasında belirdiğinde şoka girmiştir. Daha sonra bu yüz ifadesini birkaç kez daha göstermiştir. Luffy öfkeli bir şekilde artık onun yüzünü görmek istemediğini söyleyerek Üçüncü Vites formunda ona saldırırken, Caesar korkudan ağlamıştır.

Caesar hayatı herhangi bir şekilde tehdit edildiğinde korkak bir tavır gösterir. Luffy'ye yenilmek üzereyken Luffy'den kendisini bağışlaması ve kendisini adamı yapması için ona yalvarmıştır. Defalarca kez Doflamingo'ya kendisini kurtarması için dil dökmüştür. Hatta daha sonra Hasır Şapkalar'a kendisini Koca Ana'dan korumaları için birden fazla kez yalvarmıştır.

Caesar, kendisine verilecek bir iş zor veya imkansız olsa bile reddetmez ve işi isteyenin kendisine verdiği parayı hedonist yaşam tarzını sürdürmek için kadınlara ve alkole harcar. Hatta daha fazla para koparmak için kendisine yatırım yapan kişilerden fazlasını talep eder. Doflamingo'nun koruması altındayken, bu yaptıklarını umursamamıştır. Çünkü kendisinin herkesten, hatta bir İmparator'dan bile korunabileceğini düşünmüştür. Fakat Doflamingo tutuklandıktan sonra, müşterilerinden birinin Dört İmparator'dan biri olan Charlotte Linlin'den başkası olmadığı için ona söylediği yalanların sonuçlarından korkmaya başlamış ve çaresiz kalmıştır. Çözüm olarak daha fazla yalan söylemeyi ve kaçmayı ve hatta (normalde çok kibirli olmasına rağmen) projenin kendi yeteneklerini aştığını itiraf etmeyi düşünmüştür.

Caesar'ın gururlu ve kibirli tavrı kolayca yaralanabilir. Nami ve Chopper, Koca Ana'nın Çay Partisi'ni mahvetme operasyonu sırasında ondan "insan pisliği" ve "iğrenç" olarak bahsedince öfkeden ağlamıştır.

Birçok One Piece karakterinde olduğu gibi, Caesar'ın da kendine has bir gülüş tarzı vardır; Shurororororo!

Yetenek ve Güçleri

Caesar, gazdan kurtardığı tüm test denekleri üzerinde büyük bir otoriteye sahipti ve kendisine duyulan güveni kullanarak onları manipüle ediyordu. Adamlarını umursamadığını açıklayınca onların kendisine duyduğu güveni yitirmiştir.

Caesar son derece kurnaz ve cin fikirli bir adamdır. Tutuklandıktan sonra bir Denizci zırhlısından kaçmayı ve Punk Hazard'a geri dönmeyi başarmıştır. Trafalgar Law'un ortaklıklarından vazgeçmemesini sağlamak için "Operasyon Meyvesi"nin gücü ile ondan kalbini almıştır (bir iyi niyet göstergesi olarak sekreteri Monet'nin kalbini almasına izin vermiştir). Bu durum Caesar'ın kendisine denk veya kendisinden daha güçlü kişilere karşı ne kadar dikkatli olduğunu ortaya koymaktadır. Ayrıca Smoker ve G-5 Denizciler'ini öldürmenin sonuçlarının da çok farkındaydı. Yakalandığında kaçmayı başarmış ve uzun bir süre gölgelerde yaşamıştır. Ayrıca adamlarının ondan şüphelenmesini önlemek ve gerçekleri ortaya çıkarmak üzere olan Kahverengisakal'ı vurmalarını sağlamak için o sırada kısmen felçli olan Kahverengisakal'ı kasten öfkelendirmiştir.

Korkak doğasına rağmen, Koca Ana'nın yarattığı Fatihin Hakisi patlamasına karşı koyabilecek kadar güçlü bir iradesi vardır.

Fiziksel Yetenekleri
Caesar, Şeytan Meyvesi yeteneklerini kullanarak tehlikeli durumlardan hızlı bir şekilde manevra yaparak kaçabilen ve Luffy'ninn Haki ile güçlendirilmiş İkinci Vites saldırılarına dayanabilen güçlü bir savaşçıdır. Punk Hazard'ın "Yanan Topraklar" ve "Buz Toprakları" olarak bilinen bölgelerindeki keskin sıcaklık farklarından etkilenmez. Luffy'nin yüzünde büyük bir göçük bırakan bir darbesine dayanmış ve bayılmamıştır. Ayrıca çok sinsi biridir. Kahverengisakal farkına varmadan ona kas gevşetici verebilmiştir. Fiziksel olarak güçlüdür, Hasır Şapkalar ve Tank Ateşi Korsanları'nın kaçmak için kullanacağı büyük ve uzun bir aynayı kolayca taşıyabilmiştir. Aynayı getirirken çok uzun boylu bir kadın olan Brûlée'yi de taşıyabileceğini söylemiştir.

Bilimsel Uzmanlığı
Caesar oldukça yetenekli bir bilim insanı ve kimyagerdir. Vegapunk da dahil olmak üzere Denizciler'in Bilim Birimi'nin çok korktuğu tehlikeli biyolojik ve kimyasal silahlar yaratma konusunda uzmanlaşmıştır. Deneysel silahlarından birinin Punk Hazard'ı çorak bir araziye dönüştürmesinden, ürettiği silahların tehlike boyutu anlaşılmaktadır. Vegapunk'ın kabul edilemez bulduğu yasaklı ve insanlık dışı yöntemlere başvurmuş olsa da (deneklere aşırı miktarda tehlikeli kabul edilen ilaçlar vererek) normal insanları deve dönüştürmeyi başarmıştır, ki bu Vegapunk'ın bile yapamadığı bir şeydir. İlaç verdiği çocuklar beş yıl içerisinde ölecek olmalarına rağmen deneylerine hız kesmeden devam etmiştir, bu yüzden Denizciler onun Vegapunk'tan daha üstün olduğunu kabul etmez. Ayrıca kullanımı yasaklanmış bir uyuşturucu olan NHC10'i herhangi bir rahatsızlık duymadan tıbbi amaçlar yerine bağımlılık yapıcı ilaçlar olarak kullanmıştır. Ayrıca kasları gevşeten ve enjekte edilen kişinin konuşmasını veya ayakta durmasını engelleyen isimsiz başka bir ilaca da sahiptir. Bütün bunlar onun biyolojik savaş için kitle imha silahları konusunda dünyanın önde gelen uzmanı olarak tanınmasını sağlamıştır. Biyolojik savaş için silah yaratma ve tasarlama konusundaki uzmanlığı o kadar büyüktür ki, Capone Bege onu Koca Ana'ya düzenlenecek suikast planına dahil etmiştir. Caesar kısa sürede bir İmparator'u öldürebilecek kadar güçlü bir zehri olan KX Roketleri'ini yapmış ve Tank Ateşi Korsanları'nın kullanması için üç tane hazırlamayı başarmıştır.

Bilimsel uzmanlığı sayesinde muazzam derecede yıkıcı silahlar icat etmiştir. Yaptığı en tehlikeli silah, dağ kadar büyük, sürekli bir tür duman veya buhar yayan ve Aksolotl Meyvesi'nin gücüyle hayat bulmuş Smiley adındaki bir yaratıktır. Caesar, sözlü komutları kullanarak Smiley'yi kontrol edebilir. Küçük boyuttaki Smileyler'e kendilerini Luffy'ye yapıştırmalarını emretmiş, onlar da bu emre uymuştur.

Caesar, yine Vegapunk'ın başarısız olduğu Yapay Şeytan Meyvesi üretimi konusunda başarılı olmuştur. GÜLÜCÜK adlı Yapay Zoan türü Şeytan Meyveleri'nin yaratılması için gerekli bir bileşen olan SAD'ın nasıl üretildiğini bilen tek kişi kendisidir. Bu nedenle Doflamingo, Caesar'ın çalışmalarına büyük değer veriyordu, çünkü onun uzmanlığını Dört İmparator'dan biri olan Kaido'nun ordusunu genişletme arzusu için kullanıyordu. Yine de GÜLÜCÜK Meyveleri yalnızca yüzde on başarı şansına sahip oldukları için son derece dengesizdir. GÜLÜCÜK tüketen çoğu insan bir güç elde edemediği gibi, yüzme yeteneklerini kaybeder ve olumsuz duygularını ifade edemeyecek hale gelerek sürekli gülmeye başlar.

Şeytan Meyvesi
Caesar, Logia türü bir Şeytan Meyvesi olan Gaz Meyvesi'ni yemiştir. Meyvesinin gücü sayesinde gaza dönüşebilir, gazı kontrol edebilir ve gaz üretebilir. Son derece zehirli ve/veya yanıcı gazlar oluşturabilir. Ayrıca, ateşe dayalı saldırıları etkisiz hale getirmek veya rakiplerini boğmak için belirli bir alandaki oksijeni emebilir. Güçleri onun normal insanların yapamayacağı türden deneyler yapmasını sağlamıştır. Her zaman ya tamamen ya da kısmen gaz halinde olduğu için Şeytan Meyvesi yeteneğini aktif tutmayı tercih ediyormuş gibi görünmektedir.

Caesar kendisinden bağımsız olan başka gazları emebilir, bu da onun büyümesini ve emdiği gazların özelliklerini kullanmasını sağlar. Shinokuni'yi emdiğinde, gazın taşlaştırma özelliklerini kazanmış ve dokunduğu herkesi taşlaştırabilmiştir.

Gaz halindeyken uçabilir ve katı varlıkların giremeyeceği yerlere girebilir. Kendisine Denizciler'in yakında olduğu bildirildiğinde, laboratuvardaki bazı beherlerin içinde saklanmıştır. Somut olmayan gaz halinde bile, kokteyl bardağı gibi nesneleri tutacak kadar yoğun hale gelebilir. Yine de gaz halindeki formunun yoğunluğunu kontrol edip edemediği bilinmemektedir.

Silahları
Caesar genelde Şeytan Meyvesi yetenekleriyle bağlantılı olan çeşitli silahlar kullanır. "Miok Gazı" dediği bir gazı tutuşturmak için kibrit çakar ve belirli bir alanda çok yıkıcı bir patlama oluşmasını sağlayabilir. "Gastanet" adını verdiği içleri uçucu gazla doldurulmuş kırmızı ve mavi kastanyetleri birbirine vurarak rakiplerini patlatabilir. Bir kılıç kabzasını elinde tutup, oksijeni konsantre ederek "Mavi Kılıç" adı verdiği bir kılıç oluşturabilir. Adamlarının kendisine olan güveninin sarsılmasını önlemek için Kahverangisakal'a gizlice bir kas gevşetici enjekte etmek için bir şırınga kullanmıştır. One Piece: Pirate Warriors 3'teki kombolarından birinde düşmanların üzerinde şeker fırlatarak onların duygu-durumlarını değiştirebilir. Luffy ile geçmişteki ilişkilerini öğrendiğinde Law'u tehdit etmek için elinde çift namlulu bir çakmaklı tabanca tutarken görülmüştür.


Ek Bilgiler

- Caesar'ınkral teması varmış gibi görünmektedir:
  • Caesar, Julius Caesar'ın kognomeninden türetilen bir Roma imparatoru unvanıdır.
  • Clown, taç anlamına gelen bir kelime olan Crown olarak okunabilir.
  • Caesar kendisini Shinokuni Kralı ilan etmiştir.
  • Shinokuni formunda kafasında bir taç oluşur.
  • Caesar'ın, Law ve Luffy tarafından yakalanması, gerçek hayattaki Julius Caesar'a olanlara benzer. Çünkü ikisi de fidye için kaçırılmıştır ve korsanların müzakereleri planlandığı gibi gitmemiştir.
- Caesar adını gerçek hayattaki korsanlık yapmış olan Black Caesar ve Henri Caesar ile paylaşır.
- Magellan gibi, Caesar'ın da uğursuz yüzü, dağınık saçları ve keçi boynuzları onun tipik bir iblise, özellikle de insansı bir keçi olarak tasvir edilen pagan tanrısı Baphomet'e benzemesine yol açar.
- Caesar'ın ilk görünüşlerinde ceketinin ön kısmında "GAS" yazısı yoktu.
- Caesar'ın seslendirme sanatçısı Ryusei Nakao, tıpkı Caesar gibi gaz ve kimyasal tabanlı saldırılar kullanan Strong World karakteri Indigo'yu da seslendirmiştir.
- Caesar, animede "Master's Laughter" adlı kendi imzasını taşıyan bir müziğe sahip olan ilk düşmandır.
- Caesar, 5. ve 6. One Piece Popüler Karakterler Anketlerinde sırasıyla 37. ve 54. sırada yer almıştır.
- Caesar, kısmen de olsa Nazi Almanyası'ndaki Auschwitz kampının mahkumları üzerinde ölümcül ve insanlık dışı deneyler yapan bir doktor grubunda yer alan Josef Mengele'den temel alınarak oluşturulmuş olabilir. Mengele çocukları denek olarak kullanmak için bir anaokulu ve oyun parkı yaptırmış ve onlara kamptaki diğer esirlerden çok daha iyi davranarak daha iyi yemekler vermiş ve yaşam koşulları sağlamıştır. Çocuklara şeker vermiş ve onlara karşı çok nazik olmuştur, ancak sadist eğilimleri olduğu ve deneklere hiçbir şekilde empati göstermediği bilinmektedir.
- Caesar'ın en sevdiği yiyecekler glikoz ve gazpaçodur. Gazpaço, Japoncada "gasupacho" olarak yazıldığından, Caesar'ın gaz tabanlı yetenekleriyle ilgili bir kelime oyunu içerir.
- Caesar görünüşe göre bir pierrot bebeği temel alınarak tasarlanmıştır, bu onun "Clown" olan soyadının kökeni olabilir.

Künye

Adı: Caesar Clown
Okunuşu: Shīzā Kuraun
İngilizce Adı: Caesar Clown
İlk Göründüğü Bölüm: Manga 658, Anime 581
Bağlantıları: Tank Ateşi Korsanları (eski), Donquixote Korsanları (eski), Denizciler ve Dünya Hükümeti (eski), MADS (eski)
Unvanı: Bilim İnsanı
Doğduğu Yer: Büyük Hat
Yaşadığı Yer: Punk Hazard (Üçüncü Araştırma Tesisi) (eski)
Takma Adları: Cedar (Shīdā), Gangster Gastino (Gyangusutā Gasutīno)
Lakabı: Efendi (Jap. Masuta, İng. Master)
Durumu: Canlı
Yaşı: 40
Doğum Tarihi: 9 Nisan
Boyu: 309 cm
Kan Grubu: X
Ödülü: 300.000.000 Beri

Şeytan Meyvesi
Adı:
Gaz Meyvesi (Jap. Gasu Gasu no Mi, İng. Gas-Gas Fruit)
Anlamı: Gaz
Türü: Logia

Hak Sahibi

Kaynak: onepiece.fandom.com/wiki/Caesar_Clown
Çeviren: Smoker
Yayınlayan: korsanfan.com
 
Son düzenleme:
Animeyi izlediğim zamanlarda(henüz mangaya geçmemişken) o garip gülüşü yüzünden o zamanlar 12 yaşında olan kardeşimin benle dalga geçmesine sebep olmuş karakter.

Bir de ciddi ciddi bu kötücül tipin tayfaya geleceğini, gelmesi gerektiğini iddia edenler vardı. Pek şaka yapıyor gibi durmasalar da umarım usta trollerdir.


Neyse bu da muhtemelen ileride tıpkı bu karakterle aynı ligde olan yan kötü karakterler gibi ileride alakasız yerlerde alakasız konumlardan fırlayacaktır.
 
Luffy'ye tek atan karakterlerden birisi. Seride artık gücü etkin olarak kullanılmıyor, Foxy vol. 2 olma yolunda ilerliyor.
 
Peros Sanji evliliği olsaydı bu magandalarla ittifak yapmak zorunda kalmazdık diyor Kaido korsanları için. Belli ki çok güveniyorlar Judge'in teknolojisine.

Caesar ve Judge farklı kulvarların adamı aslında ama bir tık daha yakın birbirlerine bilgi birikim olarak. Gen uyanışı, suit ve Germa ordusu ve Smile meyvesi bence eşit değerde buluşlar. Gerçi Judge bir tık daha önde gibi de gözüküyor bunlara bakınca. Queen ise net geridedir. Adamda Judge kompleksi olmuş ve yapabildikleri Franky ayarında şeyler. Vücuduna eklemeler yapıyor sadece ve bir de zehirli bir şeyi var.
 
Bizim İHA’lardan zeki, meyve güzel, gülüş alâ. Oda hikayeyi dağdan aşağı kamyon gibi salmasaydı, tayfaya entegre panelleri çizilebilirdi.
 
Peros Sanji evliliği olsaydı bu magandalarla ittifak yapmak zorunda kalmazdık diyor Kaido korsanları için. Belli ki çok güveniyorlar Judge'in teknolojisine.

Caesar ve Judge farklı kulvarların adamı aslında ama bir tık daha yakın birbirlerine bilgi birikim olarak. Gen uyanışı, suit ve Germa ordusu ve Smile meyvesi bence eşit değerde buluşlar. Gerçi Judge bir tık daha önde gibi de gözüküyor bunlara bakınca. Queen ise net geridedir. Adamda Judge kompleksi olmuş ve yapabildikleri Franky ayarında şeyler. Vücuduna eklemeler yapıyor sadece ve bir de zehirli bir şeyi var.
Judge'nin insan üretiminden sonra daha ön plana koyuyorum diğer teknoloji olaylarına göre. Ondan üstü muhtemelen Vegapunk gelir ''yeni icat ettiği şey'' ile birlikte. Mesela bu insan üretimi bana göre Pacifista'nın bile üzerinde bir olay.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık