Enel'i sevmiyor musun? Crocodile gibi adamı sevmeyen yoktur zaten. Onu başkan yapacağız.Crocodile
Aokiji
Wiper
Oylar Crocodile'a![]()

Enel'i sevmiyor musun? Crocodile gibi adamı sevmeyen yoktur zaten. Onu başkan yapacağız.Crocodile
Aokiji
Wiper
Oylar Crocodile'a![]()
Meyve derdine düşmese daha Luffy yaşadığını bilemeyecek, daha ne olsun. Dragon'un yanında fazla kalmış. Luffy'ye değil meyveye gelmiş. Kin gütmez, daha ne olsun. İnsan o meyveyi yemeye utanır yahu.Neden hain oluyormuş diyerek tartışmayı başlatıyorum.![]()
Enel'i severim. Hemen hemen her karakteri seviyorum fakat Wiper ve Aokiji biraz daha önce benim için.Enel'i sevmiyor musun? Crocodile gibi adamı sevmeyen yoktur zaten. Onu başkan yapacağız.![]()
Oda oradan çarpmış yaniEnel
Croco-boy
Akainu
Ama Enel ve Crocodile'ın çıkmasını istiyorum.
Ama neden böyle diyorsunuz, o hafızasını kaybettiği için, Luffy ve Ace gibi kardeşlerini hatırlayamaz duruma gelmiş. Sabo nezdinde suçlama yapılmasını çok yanlış buluyorum şahsi fikrim adına.Meyve derdine düşmese daha Luffy yaşadığını bilemeyecek, daha ne olsun. Dragon'un yanında fazla kalmış. Luffy'ye değil meyveye gelmiş. Kin gütmez, daha ne olsun. İnsan o meyveyi yemeye utanır yahu.
2 oy boşa gitti.Sabo, Barto, Saul.
Hani Crocodile'a oy? Olmamış, gitmemiş.Sabo, Barto, Saul.