Pişman olursun işte.Ben adil bir anketörüm. Sizin aksinize kendimi sadece oy atan üyelerden üstün görmeyip onlara da konuşma hakkı tanıyorum. Sayın moderatör beyAma ellerim kırılsaydı da yapmasaydım
![]()

Pişman olursun işte.Ben adil bir anketörüm. Sizin aksinize kendimi sadece oy atan üyelerden üstün görmeyip onlara da konuşma hakkı tanıyorum. Sayın moderatör beyAma ellerim kırılsaydı da yapmasaydım
![]()
Bir oy Katakuriye de atsaydın keşke.Haklısın.
Oyu da değiştirilemez yapmışın. Sadece Luffy'e atmıştım ama pişman değilim.
Hacı senin seçtiğin numara altı. O alakasız aslında. Sen bu Etaptan sonraki etabı seçtin. O da Crocodile'ın etabı işte
Pişman olursun işte.![]()
Daha konu kapanmadı. Katayı buradan çıkaracağızla Bon Clay, Hiluluk, Bellemere, var üstüne birde kral var ankette sen bana güven diyon, biliydim böyle olacağını :/
birde Kid fanları olarak Killera oy atma ihtimalimiz baya yüksekken
neyse kataya güveniyorum
Luffy Kata Hiluluk'a gitti oylar.
Üzgünüm adam gibi adam Bon abi :/
6 dedik bu 6 işte. Beni kandırdın lanet olasi. : /Bir oy Katakuriye de atsaydın keşke.Neyse iş işten geçti zaten
Hacı senin seçtiğin numara altı. O alakasız aslında. Sen bu Etaptan sonraki etabı seçtin. O da Crocodile'ın etabı işte![]()
Ankete sınır koymamışsın? İstersen ekle şimdi, iki güne ayarla da çarşamba gecesi kapansın anket. :/