Shanks'ın olduğu yere gider Luffy veya Zoro koyarsa yandık.Şimdi sen gider Kidi Doflamingoyu ararsin kurtlar sofrasına![]()

Shanks'ın olduğu yere gider Luffy veya Zoro koyarsa yandık.Şimdi sen gider Kidi Doflamingoyu ararsin kurtlar sofrasına![]()
O yüzden diyorum ya kurtlar sofrası gibi.Kidin olduğu önceki ankette Norland,Roger ve Luffy vardı.Ek olarak da Enel.Herhalde en zorlu etap oydu.Shanks'ın olduğu yere gider Luffy veya Zoro koyarsa yandık.![]()
Anketlerde hile, hurda, taraf tutma, insanları yönlendirme olmaz, lütfen.Başta öyle düşünmüştüm ama o şekilde yarı finaller fazla kalabalık olacak. Şu anki şekli ile iki yarı final, etap başına 10 kişi düşüyor.
Favori karakterin çeyrek final sonuncusu olur umarım
#OylarNami'ye
Şimdi sen gider Kidi Doflamingoyu ararsin kurtlar sofrasına![]()
Dof C-2'de rahat bir yerde aslında. Bir de bilmiyorum öyle bir imaj mı verdim ama Kid ile alıp veremediğim yok benimShanks'ın olduğu yere gider Luffy veya Zoro koyarsa yandık.![]()
ÜzgünümAnketlerde hile, hurda, taraf tutma, insanları yönlendirme olmaz, lütfen.
Favorim isterse sonuncu olabilir ama hakkıyla olsun.
Hacı ilk etapların biraz aceleye geldiğinin farkındayım. O yüzden çeyrek finallerin her biri 2 günNami ve Fuji'nin Tom'u 3 e katladığını görmek...
Mercury Zoro anketine oy bile atamadan kapanmış :/
Ulen kızıllara bilinçaltında bir kin mi var, ikisini bir en zor ankete koymuşsunDof C-2'de rahat bir yerde aslında. Bir de bilmiyorum öyle bir imaj mı verdim ama Kid ile alıp veremediğim yok benimAma gerçekten bilerek olmadı. Kid ve Shanks C-4'te. O da en zor etaplardan biri
Bir bakayım etabı ne kadar hafifletebiliyorum
ÜzgünümŞaka bir yana senin favorilerin benim de favorim. Öyle bir niyetim yok ama hile yapacak olsam bile onlara yapmam
![]()
Hacı şimdi o ankette Reiju'da var. Bir de beyazsakal tayfasından bazı kişiler. Aslında oraya ben Reiju'yu değil de Makino'yu koyacaktım. Sonra sana ayıp olur diye düşünüp vazgeçtimUlen kızıllara bilinçaltında bir kin mi var, ikisini bir en zor ankete koymuşsun
Hafiflet orayı biraz.
Aslında Makino ve Shanks'ın aynı ankette olması çok manidar olur da Makino'nun şansı %-lere düşer o anketteHacı şimdi o ankette Reiju'da var. Bir de beyazsakal tayfasından bazı kişiler. Aslında oraya ben Reiju'yu değil de Makino'yu koyacaktım. Sonra sana ayıp olur diye düşünüp vazgeçtimBakayım bir şekilde dengeyi tutturmaya çalışacağım
![]()
EyvallahAslında Makino ve Shanks'ın aynı ankette olması çok manidar olur da Makino'nun şansı %-lere düşer o ankette. İyi düşünmüşsün onu sağolasın.
Hadi bakam güvenimiz tam sana ayarlarsın sen.