Çeyrek finallere toplam 90 kişi falan kalıyor. Her etapta 10 kişi falan olur diye düşündüm. Ama kaç oy hakkı olmalı vs. falan kafamda netleşmedi henüzÇeyrek Finalleri nasıl yapacaksın? Kaç karakter çıkacak?
Çeyrek finallere toplam 90 kişi falan kalıyor. Her etapta 10 kişi falan olur diye düşündüm. Ama kaç oy hakkı olmalı vs. falan kafamda netleşmedi henüzÇeyrek Finalleri nasıl yapacaksın? Kaç karakter çıkacak?
5 4 3 2 1 şeklinde yaoabilirsin ya da bundan sonra tek oy verme şansı olur.Çeyrek finallere toplam 90 kişi falan kalıyor. Her etapta 10 kişi falan olur diye düşündüm. Ama kaç oy hakkı olmalı vs. falan kafamda netleşmedi henüz
Tek oy verme şansı için bence henüz erken. Bir de 5 4 3 2 1 'den kastını anlamadım5 4 3 2 1 şeklinde yaoabilirsin ya da bundan sonra tek oy verme şansı olur.
İlk tur 5 oy hakkımız vardı.Sonrski tur 4 çeyrek 3 yarı iki final bir işte.Tek oy verme şansı için bence henüz erken. Bir de 5 4 3 2 1 'den kastını anlamadım
Anladım. Yalnız ilk turdan sonra direk çeyrek finaller var. Ara tur yok yani Aslında olabilirmiş ama. Bir de kişi sayısı net olmadığı için dediğin ne kadar olur bilemiyorum.İlk tur 5 oy hakkımız vardı.Sonrski tur 4 çeyrek 3 yarı iki final bir işte.
İlk tur bitince bir bakarsın işte.İlk üç yerine ilk 4 olur falan diye ayarlarsın.Anladım. Yalnız ilk turdan sonra direk çeyrek finaller var. Ara tur yok yani Aslında olabilirmiş ama. Bir de kişi sayısı net olmadığı için dediğin ne kadar olur bilemiyorum.
İlk tur bitince bir bakarsın işte.İlk üç yerine ilk 4 olur falan diye ayarlarsın.
Kurtarmaya ekle?Yapıldı mı o?Gençler ben şimdiye kadar Franky'i hiç bir etaba koymamışım sanırım Kendisini direk yarı finale alacağım artık
Az önce kurtarmayı açtım Zaten çeyrek finale kalacağı kesin gibi bir şeydi. Usopp bile kaldı sonuçtaKurtarmaya ekle?Yapıldı mı o?