K.Haki konusunda Katakuri den bile iyi olunursa bence daha avantajlı. Sana dokunamadiktan sonra gücün bir önemi yok 

Aynen öyle. Hayatın boyu rakiplerden sıyrılmak mı yoksa bam bam beynine vurmak mı ?Kendimi düşünüyorum. Bana One piece evreninin en güçlü gözlem hakisinin on katını verseler pek bir işime yaramaz. Ama en güçlü Busoshoku hakinin on katını verseler Akainu'nun lavının içinde yüzerim. Garp yumruk attığı zaman kendi canı yanar falan.
Ek bir gücün yoksa gözlem çok işlevli değil, ama Busoshoku çok işlevli. O yüzden Busoshoku diyorum ben.
Sanji'nin yararı beyin anlamında idi. Bunun gözlem hakisiyle nasıl bir bağlantısı var sayın beyefendi ?Zoro vs Sanji. Zoro daha güçlü, Sanji daha yararlı. Seni seçiyorum Sanji!
Hiç savunma yapmadan kafasına kafasına vurmak tabi ki. Senin dediğin gibi sertleşme hakisi çok kuvvetli kişiler göründükten sonra gözlem diyenler de vazgeçecektir.Aynen öyle. Hayatın boyu rakiplerden sıyrılmak mı yoksa bam bam beynine vurmak mı ?
İkisi de olmalı. Armament yoksa hasar veremezsiniz. Kenbunshoku yoksa vuramazsınız ve sürekli dayak yersiniz.
Sadece biri olacaksa kenbunshoku derim. armament kullanmadığınız sırada darbe yerseniz savunma bi işe yaramaz. 7/24 full body armament’le dolaşılmaz.
Kenbunshoku ise günlük hayatta bile kullanılıyor. Sakin olduğunuz sürece sorun yok. İkisi de tek başınaysa rakibi yenmenize yetmez ama kenbunshoku en azından sizi hayatta tutabilir.
________
Hangisi daha ağırlıklı olmalı derseniz dövüş stiline ve diğer güçlere bağlı. Zoro’nun dövüş tarzına armament daha uygunken sanji’ye kenbunshoku daha uygun.
Sanji hasar açığını dj ustalığıyla kapatabilir. Normal tekme yerine dj kullanırken dj yerine hell memories kullanır.
Zoro da kenbunshoku açığını dayanıklılığıyla kapatabilir. Çok darbe yer, az vurur ama tam vurur.