Arapça yazıda Allah bize yeter yazıyorSenelerdir tek bir mesaj var. Nick altında Arapça bir şeyler yazıyor. İstanbul'da değilim gerçi ben ama, duruma pek güvenemedim. :/
Umarım şu buluşmayı ayarlayabiliriz de seneyede yapabiliriz. İstedigimiz sayıya ulasırsak gel ama birsey olmaz sonuc olarak en fazla bi kahve icip muhabbet edecegiz
Yaş veya durumun önemli degil ki sonuc olarak arkadas ortamı olacak istersen pm atıp numaralasabiliriz kardesim buyur gel bizim kapımız herkese açık..
Allah bize yeter yazıyor
Dostum sana mesaj atıyorum böyle düşündüğün için çok teşekkür ederim bir wp grubu kurup ordan konusabiliriz. Çok teşekkür ederim gerçekten...lerin şovu olurdu. Toprağım sen varsan ben de varım vay X de gelir kanka o zaman vs. Böyle random eventlar lazım bu ortama.
İstanbul/Beyoğlu Hacıhüsrev Mah.dres ver.
Ben bu konu hakkında smokerla konustum zaten bende uzun zamandır forumda takılıp sizin yazdıklarınızı okuyanlardanım sonuc olarak muhabbet sohbet edeceğiz bu arada ilk ve sonuc olarak ilk ve son actıgım konu bu olacakjı bu konu olabilir, fakat profiline yazdığı mesaj 2016 dan yani bir dönem hatırlayanlar bilir mesajların yedekleme yüzünden silindiği zamanlardan. Bu da demektir ki belki önceden mesajı bulunuyordu ama o dönemde attıkları silindi. Şüpheci olmaya gerek yok siz hele bi 10 kişi gidin bişi olmazsa seneye biz de gidelim)))))))
pm atıyorum dostum sana da numaralasalıme açmış ben güvendim