Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Buggy

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 235 75.3%
  • Sevmem

Kullanılan: 77 24.7%

• Kullanılan toplam oy
    312
Benim karakter Amiral tarafından emcüklenmedi sonra, aksine Amiral ortadan ikiye böldü MF de... ;)
Sen yine bir şeyleri kaçırmışsın anlaşılan... :D
Ortadan ikiye böldü de ne oldu? Sanki çok bir hasar vermiş gibi konuşuyorsun. Benim karakter amiral karşısında tam gücünde bile değildi. Ama seninki öyleyken amiralden çok daha güçsüz biri karşısında şunları yaşadı hatırlatalım. :D

Ortadan ikiye böldü de ne oldu? Sanki çok bir hasar vermiş gibi konuşuyorsun. Benim karakter amiral karşısında tam gücünde bile değildi. Ama seninki öyleyken şunları yaşadı hatırlatalım. :D

Hiç olmazsa dümdüz yanında YC 2 ile beraber cortlamaktan iyidir. ;)

Ek olarak adam yapmak istediği her şeyi yaptı. Luffy ve inbe'yi kurtardı, tabi sen şimdi bunu da küçümsersin. :S

Aradan 1 hafta geçmiş, tam gücünde olmasa ne olur? YC1 ve YC2 yanında adamlarıyla perişan oldular, en ufak bir sıyrık bile bırakamamışlar...

Sen serinin 20 yıl öncesine değil, yakın zamanda görünen MF'ye bak. Tabi işine oraya bakmak gelmeyebilir King'in düştüğü şu durumlardan sonra... :D

Finalde Shanks vs Luffy vs Buggy vs Teach bekliyorum sdkdjdh
final savaşında en büyük etkiye sahip kişilerden olur herhalde tüm paralı asker piyasası kendine kaldı doffy gitti kaidou gitti germa plan kurdu suya battı anca toparlarlar bu saatten sonra buggy tek başına en tepede

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık