Buggy Croco'yu getir götüre yollarken de beraber eğlenirizNe yıkılması biz her zaman dimdik ayaktayız, sadece eğleniyorum...
King fanı olarak senin konuşmaya durumun kaldı mı hala?![]()

Buggy Croco'yu getir götüre yollarken de beraber eğlenirizNe yıkılması biz her zaman dimdik ayaktayız, sadece eğleniyorum...
King fanı olarak senin konuşmaya durumun kaldı mı hala?![]()
Sizin şu hayal gücünüze hayranım, olmayacak şeylere kendinizi inandırıyorsunuz ya...Buggy Croco'yu getir götüre yollarken de beraber eğleniriz![]()
Ortadan ikiye böldü de ne oldu? Sanki çok bir hasar vermiş gibi konuşuyorsun. Benim karakter amiral karşısında tam gücünde bile değildi. Ama seninki öyleyken amiralden çok daha güçsüz biri karşısında şunları yaşadı hatırlatalım.Benim karakter Amiral tarafından emcüklenmedi sonra, aksine Amiral ortadan ikiye böldü MF de...
Sen yine bir şeyleri kaçırmışsın anlaşılan...![]()
Hiç olmazsa dümdüz yanında YC 2 ile beraber cortlamaktan iyidir.Ortadan ikiye böldü de ne oldu? Sanki çok bir hasar vermiş gibi konuşuyorsun. Benim karakter amiral karşısında tam gücünde bile değildi. Ama seninki öyleyken şunları yaşadı hatırlatalım.
![]()
![]()
![]()
Hocam bu ne yav. Eskiden buggy fanıymışsın, dofy'i gömüyormuşsunBuggy flamingoyu yenince ödülü 350 milyona çıkıp heryerde aransa hükümet tarafından çok ilginç olurdu.![]()
final savaşında en büyük etkiye sahip kişilerden olur herhalde tüm paralı asker piyasası kendine kaldı doffy gitti kaidou gitti germa plan kurdu suya battı anca toparlarlar bu saatten sonra buggy tek başına en tepedeFinalde Shanks vs Luffy vs Buggy vs Teach bekliyorum sdkdjdh