O kadar yakışıklı ki, kızlar rahat bırakmıyor. O yüzden yazamıyor, tam tuşa basacak, hop bir kız çekiyor alıyor elini, tutuyor. Bırakmıyor delikanlıyı.Tensei'nin ölmüş olma ihtimali var mı?
Ya yok be tipsiz @Tensei. Bu senenin sonuna kadar Carpe'ye atacağım diye söz verdi foyası ortaya çıkacağı için kaçtı. Şuanda fotosunu atmak suretiyle bu dediklerimi bana yedirirse 3 ay boyunca Orochimaru avatarı + 2 hafta banlatırım kendimi ama hiç sanmıyorum ihtimal dahilinde bile değilO kadar yakışıklı ki, kızlar rahat bırakmıyor. O yüzden yazamıyor, tam tuşa basacak, hop bir kız çekiyor alıyor elini, tutuyor. Bırakmıyor delikanlıyı.
O kendini böyle anlatıyordu en azından![]()
Umarım bir daha da ortaya çıkmazYa yok be tipsiz @Tensei. Bu senenin sonuna kadar Carpe'ye atacağım diye söz verdi foyası ortaya çıkacağı için kaçtı. Şuanda fotosunu atmak suretiyle bu dediklerimi bana yedirirse 3 ay boyunca Orochimaru avatarı + 2 hafta banlatırım kendimi ama hiç sanmıyorum ihtimal dahilinde bile değil![]()
En sevdiğim üye niye öyle diyon.Umarım bir daha da ortaya çıkmaz![]()
Toplanın açıklıyorumEn sevdiğim üye niye öyle diyon.
Bu aralar çok dikkat cekiyon. Amaneden?![]()
Gecemiyon ki dalga ondan dikkat cekiyon başarısızsın.Toplanın açıklıyorum
Tatil lan. Bilgisayarım bozuk, dandirik bir bilgisayarda oturuyorum. Bir yandan da kitap okuyorum zaten, bu şekilde zaman geçiyor işteben de dalga geçe geçe günü bitiriyorum
Dağılabilirsiniz![]()