Uyuşturucu satmak doğru olmasa da adam kendi dahil piyasadaki herkesi sildi. Aslında haklı yani, helal olsun.
Niye?Bu arada Skyler White malum küfrü hak etmiyor.

Öyle bi seçeceğin olması bile saçma adam açık açık diyor kendim için yaptım diye ..Her şeyi ailesi için yaptı, haklıydı. 9 oy
![]()
Adamım ağzıyla dediğini inkar ediyorlar ama absürt olan şu.. adam kendi dillendirmese bile o şıkkın o kadar oy almaması lazımÖyle bi seçeceğin olması bile saçma adam açık açık diyor kendim için yaptım diye ..
Polis eniştesi yüzünden. Onun iş yerine gidiyordu arabayla, Gus'u merkeze çağırıyorlardı falan. Polise casusluk yaptığı düşünülüyordu.Walterla fring’in arası neden bozulmuştu?
@Monkey D. Luffy yine şaşırtmadı deseneAdamım ağzıyla dediğini inkar ediyorlar ama absürt olan şu.. adam kendi dillendirmese bile o şıkkın o kadar oy almaması lazım
Zaten herkes kendi için bir şeyler yapar. Ailem için, vatanım için yaptım diyenler boş yapıyordur. Oradaki 'm takısı ben'e yani yine kendi zatına gidiyor. O yüzden her şeyi yine kendi bağlı olduğumuz değerler için yapıyoruzdur.Öyle bi seçeceğin olması bile saçma adam açık açık diyor kendim için yaptım diye ..
Walter tek takılsa Fringe gibi olur. Fringe'i de aşar geçer.Walter karakterini öyle iki seçenekte değerlendirmek uygun değil bence. Her şeye başlama amacının ailesi için olduğu bir gerçek ama sonradan kendi hırslarına kapılıyor ve bu hırslara kapılmakta da haklı. Zamanında en yakın arkadaşı ve sevdiği kadın onun yaptığı çalışmalar sayesinde voleyi vurmuş ve gelip bu adama sanki o hiçbir katkıda bulanmamış gibi davranmaları, tüm hayatı boyunca sahip olabileceği şeyleri bildiği halde onlardan yoksun yaşaması ve sonunda kanser oluşu adamı tetikliyor. Adil olmayan bir dünya da adil oynamanın anlamsız olduğunu görüyor. O yüzden yaptığı şeyleri hem ailesi için, hem kendisi için, hem de yaşayamadığı hayat için yaptı. Kimseyi de felakete sürüklediğini sanmıyorum. Çünkü ilk 4 sezona bakarsanız Walter'ın planları her zaman çok iyi planlar ama her planını mahveden kişi ise Jesse. Jesse ne zaman işleri bozsa ve Walter işleri yoluna sokmaya kalksa Jesse tekrar mahvediyor. Normalde başka biri olsa Jesse'den hemen kurtulurdu ama Walter zamanla Jesse'yi oğlu gibi gördüğünden bunu da yapamıyor. Seri de genelde herkes kendi kaderini kendi belirliyor yaptığı eylemlerle Walter ise her zaman ilerlerken çevresindekileri kollama çabasında. Yani illa biri herkesi felakete sürükleyecekse kesinlikle Walter değil, Jesse olurdu bu.
@Bavs Gus ile Walter'ın arasının açılma sebebi Jesse. Gus ile Jesse takışınca Walter Jesse'ye arka çıktı. Üstüne diğer kimyager elemanı şutlayıp Jesse'yi yanına aldı. Çünkü Gus Walter'ın formülünü alıp onlardan kurtulacaktı. Kimyageri temizledikten sonra da Gus tamamen ipleri kopardı Jesse'yi kendi tarafına çekti. Jesse'de direkt sattı zaten Walter'ı her zamanki gibi. Sonra Walter baktı bu mal her zamanki gibi işleri batırıyor, küçük çocuğa bahçedeki çiçeğin meyvesinden yedirip planı kurup kendi safına çekti geri.


